1. Discover lexus
  2. Lexus je po četvrti put izglasan najpouzdanijom markom
ODABERITE

Lexus je po četvrti put izglasan najpouzdanijom markom na Auto Trader new car awards

  • Lexus – najbolje ocijenjen proizvođač u UK.
  • Najpouzdanija marka automobila na Auto Trader New Car Awards 2023.
  • O izboru je odlučilo 220.000 vlasnika automobila u UK.
  • Pouzdanost Lexus automobila podržana Lexus Relax programom.

 

Lexus je zadržao svoj status najbolje ocijenjenog proizvođača automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu. I ove je godine proglašen najpouzdanijom markom automobila na dodjeli nagrada Auto Trader New Car Awards.

Auto Trader jedno je od najvećih web-mjesta za internetsku prodaju rabljenih i novih automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ovo je četvrti put u pet godina da je Lexus dobio titulu, što je određeno stvarnim iskustvima i mišljenjima više od 220.000 vlasnika automobila u Velikoj Britaniji koji su odgovorili na godišnju anketu Auto Tradera.

Erin Baker, direktorica uredništva Auto Tradera, rekla je: “Kvaliteta, pouzdanost i udobnost bile su tri karakteristike koje su proizašle iz naše ankete. Kao što je jedan vlasnik rekao – ‘Volio bih da sam kupio Lexus prije mnogo godina, to je najbolji auto koji sam vozio i nikada se ne bih vratio drugom modelu’.”
Chris Hayes, direktor Lexusa u Ujedinjenom Kraljevstvu, rekao je: “Na tržištu koje se brzo mijenja i vrlo je konkurentno, pouzdanost ostaje glavni prioritet za kupce. To je kvaliteta koja je oduvijek bila u srcu Lexusa i ostaje takva dok isporučujemo našu novu generaciju elektrificiranih modela. Primanje ove nagrade po četvrti put odražava trajnu snagu našeg ugleda među kupcima koji vjeruju našim automobilima i uslugama.”
Dobro dokazana pouzdanost Lexusovih automobila podržana je neusporedivim programom jamstva za bezbrižnost, Lexus Relax. To osigurava do 10 godina/185.000 km jamstva za sve modele Lexus, bez dodatnih troškova, pod uvjetom da je vozilo servisirano u ovlaštenom Lexus servisu.