1. Discover Lexus
  2. Self-Charging Hybrid
ODABERITE
LEXUS LBX

NOVA GENERACIJA SAMOPUNJIVIH HIBRIDA

Prkosi svim konvencijama. Kompaktan je. Lagan. Stiglo je novo doba Lexusovih vozila s hibridnim pogonom sa samostalnim punjenjem. Od poboljšanih značajki pri svakodnevnoj vožnji do većeg dosega u načinu rada samo na struju, saznajte što sve donosi model LBX.

Kao automobil koji je sve samo ne običan, LBX posebno je dizajniran protivno svim konvencijama i da pomakne granice u području tehnologije i luksuza. Prvi model s novog generacijom Lexusovog hibridnog pogona sa samostalnim punjenje, LBX pokreće novo doba koje je stiglo. Iskustvo pri vožnji samo na struju je bolje, pa hajdemo točno vidjeti koliko novi 1,5-litreni hibridni električni pogon sa samostalnim punjenjem pruža neočekivanih, a opet odlučnih performansi u kompaktnom obliku SUV modela punih dimenzija.

KOJE SU PREDNOSTI SUSTAVA?

Počevši od neporecivo bezbrižnih putovanja do ušteda na troškovima za gorivo, naš novi hibridni pogon sa samostalnim punjenjem marke Lexus donosi brojne pogodnosti.

BESPRIJEKORNO GLATKA I SPRETNA VOŽNJA.

Nova generacija Lexusovog hibridnog pogona sa samostalnim punjenjem stubokom mijenja svakodnevicu na bolje i donosi iskonski užitak u vožnji tijekom svakog putovanja. Posebno je dizajniran da bude prikladan za sve stilove vožnje i života, pa se jednako dobro snalazi na gradskim ulicama kao i pri opuštenoj vožnji seoskim krajolikom.

A kako to čini? LBX kombinira 1,5-litreni benzinski motor s elektromotorom visoke izlazne snage i tako jamči dinamičnu vožnju te drastično poboljšava performanse.

POSTIŽE VEĆE BRZINE. PRELAZI VEĆE UDALJENOSTI.

Budući da se radi o automobilu koji je sve samo ne običan, LBX s hibridnim pogonom sa samostalnim punjenjem pruža izvrsne performanse i više nego ispunjava sva očekivanja u pogledu dosega vožnje samo na struju (u načinu rada EV), kako pri većim brzinama tako i na veće udaljenosti. Zahvaljujući većoj razini uživanja pri vožnji i boljoj učinkovitosti, LBX je pionir nove generacije elektrificiranih vozila.

Iskusite novu razinu fleksibilnosti na svojim putovanjima uz opciju vožnje samo na struju (u načinu rada EV) do 50 % vremena. S novom nikal-metal hidridnom baterijom niskog otpora i visoke izlazne snage dobivate tehnološki naprednu bateriju koja pruža dodatnu podršku motoru prilikom ubrzavanja kako bi on mogao osigurati bolje performanse.

UČINKOVIT U SVAKOM POGLEDU

Osim što pruža visoke performanse, kombinacija 1,5-litrenog benzinskog motora i elektromotora visoke izlazne snage jamči učinkovitost. Ne samo u pogledu zaštite okoliša, već i u pogledu manjih troškova za vas je cijena struje stabilnija od cijene goriva.

Rušeći sve moguće granice, kombinacija napredne nikal-metal hidridne baterije, laganih materijala i kompaktnih dimenzija znači i nižu potrošnju goriva i manje emisije CO2.

UPEČATLJIVIJI. SNAŽNIJI.

Kad je u pitanju LBX, pojam kompaktno nikad nije zvučao tako grandiozno. Kao najmanje ikad proizvedeno SUV vozilo marke Lexus, LBX s hibridnim pogonom sa samostalnim punjenjem posebno je dizajniran za stvaranje iskonskog Lexus iskustva u kompaktnom, luksuznom SUV formatu, a sve besprijekorno u skladu s vašim stilom života.

S pogonom na sve kotače E-FOUR, koji pruža optimalne razine upravljivosti i može se naručiti u dodatnoj opremi, vozači mogu osjetiti kako je to imati veću kontrolu. Automatskim usmjeravanjem, snage na stražnje kotače koje pogoni elektromotor LBX ostaje besprijekorno stabilan čitavo vrijeme tijekom vožnje u slučaju vučenja u stranu, u zavojima i pri vožnji po podlogama niske razina prianjanja.

Mijenjajući percepciju kompaktnog automobila i pružajući novu definiciju luksuza, LBX je profinjen a opet zabavan za vožnju. Zahvaljujući kompaktnijim dimenzijama, dovoljno je spretan za vožnju po gradskim cestama, ali i super za avanture zahvaljujući svom impresivnom izgledu. Dakle, neovisno o tome kakvi su vaši planovi, ili što vas očekuje po putu, vaš je automobil precizno ugođen i prikladan za svaku situaciju.

LUKSUZ NA POSVE NOV NAČIN.

Budući da je pravi Lexus od glave do pete, svaka značajka i dizajnerski element na vozilu LBX pomno su razmotreni kako bi se stvorio doživljaju luksuza tijekom vožnje.

LBX ima dimenzije kompaktnog SUV vozila, ali to nikako ne znači da je to negativno utjecalo na kvalitetu. U unutrašnjosti vozač i putnici mogu bezbrižno uživati u ugodnom okruženju i poluanilin koži te upečatljivim detaljima kao što su ručni proštepi Tatami uzorka, kao i u brojnim drugim luksuznim materijalima i detaljima. Za dobro društvo pobrinuo se premium sustav ozvučenja Mark Levinson s 13 optimalno pozicioniranih zvučnika, koji ispunjava putnički prostor vašom omiljenom glazbom. Luksuz ne jenjava ni na vanjštini, gdje se raspon boja kreće od upečatljivih dvobojnih kombinacija do bezvremenskih jednobojnih nijansi, što znači da LBX nudi sve što možete poželjeti ovisno o vašem stilu.