1. Discover Lexus
  2. LEXUS LBX U GLAVNOJ ULOZI NA 80. VENECIJANSKOM MEĐUNARODNOM FILMSKOM FESTIVALU
ODABERITE

LEXUS LBX: NOVA ZVIJEZDA 80. VENECIJANSKOG MEĐUNAR

  • Lexus se vraća kao službeni automobil Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji – La Biennale di Venezia – sedmu godina za redom, potvrđujući snažnu vezu marke sa svijetom kinematografije.
  • Potpuno novi kompaktni crossover LBX zauzimat će istaknuto mjesto u floti elektrificiranih Lexus vozila, pružajući luksuzni prijevoz za VIP posjetitelje festivala
  • 80. izdanje festivala održat će se na venecijanskom Lidu od 30. kolovoza do 9. rujna.

 

Za nešto više od mjesec dana, svjetla reflektora ponovno će zasjati na venecijanskom Lidu kako bi otvorili 80. izdanje Venecijanskog međunarodnog filmskog festivala – La Biennale di Venezia 2023. Svoju glavnu ulogu službenog automobile po sedmi će puta preuzeti Lexus koji će se predstaviti svojim novim crossover modelom Lexus LBX.

Povezanost između Lexusa i jedne od najdugovječnijih svjetskih kinematografskih proslava jača vrijednosti koje marka dijeli sa svijetom kinematografije, s ciljem da ljudima pruži nezaboravna iskustva i prilike da istražuju i urone u nove svjetove.

Elektrificirana Lexus vozila osiguravat će prijevoz za filmaše, glumce i slavne osobe tijekom cijelog festivala, koji traje od 30. kolovoza do 9. rujna. Na crvenom će se tepihu između ostalih pojaviti glumci Zendaya (Spider Man: Nema puta kući), Mike Faist (West Side Story), Josh O’Connor (Kruna) i Caroline Murino (Casino Royale).

Potpuno novi LBX, dosad najmanji Lexus, značajan je model koji odražava pionirski duh inovacije koji je dugo definirao marku. Raskida s konvencijama o luksuznim automobilima kako bi ponudio stil, udobnost i iskustvo vožnje koji će Lexus odvesti na živopisno novo tržište u Europi.

Paolo Moroni, direktor Lexusa u Italiji, rekao je: “Ove godine ponovno ćemo pridonijeti čarobnoj atmosferi u Veneciji tijekom filmskog festivala, nudeći gostima priliku da uživaju u vrhunskom Lexus Amazing Experienceu. Osobito smo ponosni što donosimo najnoviji dodatak našoj paleti proizvoda na ovu važnu pozornicu, LBX – SUV koji prihvaća suvremene ideje u dizajnu i tehnologiji, zadržavajući kvalitete koje razlikuju marku Lexus od ostalih.”