1. Discover Lexus
  2. Sve u znaku Lexus LBX
ODABERITE

Sve u znaku Lexus LBX

Centralna plaza u Madridu kao ulična umjetnička galerija
  • Lexus otkriva “Izvanrednu uličnu galeriju” na Plaza de Colon u Madridu
  • Prestižni umjetnici, kao što su dizajner interijera Fabián Ñiguez i muralistica Lidia Cao, predstavit će 3D platna u ogromnim ružičastim pomorskim kontejnerima
  •  Kroz impresivne instalacije, različiti elementi novog LBX-a bit će oživljeni
  • Galerija će biti besplatna za posjetitelje od 26. do 29. listopada
Kako bi proslavio lansiranje novog LBX-a, Lexus organizira seriju od četiri pop-up iskustva u europskim gradovima: Milanu, Londonu, Madridu i Parizu. „Učiniti „svakodnevne“ trenutke „izvanrednim“ u srcu je LBX-a: hibridnog kompaktnog SUV-a koji je izvanrednog dizajna, ali praktičan za svakodnevnu gradsku vožnju. Svaki događaj fokusiran je na podizanje svakodnevnih iskustava i ponovno osmišljavanje vozila kroz impresivne instalacije.

Od 26. do 29. listopada Plaza de Colon u Madridu Lexus će pretvoriti u "Izvanrednu uličnu galeriju". Neočekivanom upotrebom golemih ružičastih pomorskih kontejnera, javnost će moći iz prve ruke doživjeti kako će se svakodnevni trg u glavnom gradu Španjolske pretvoriti u izvanredan prostor umjetnosti, dizajna i tehnologije koji odražava duh LBX-a.

Različiti umjetnici priznatog prestiža, naime arhitekt i dizajner interijera Fabián Ñiguez i muralistica Lidia Cao, predstavit će kroz 3D platna različite kvalitete LBX-a na jednom od najzanimljivijih trgova u Madridu.

Lexus LBX bit će središnji dio Agore, neočekivana instalacija u kojoj se susreću staro i novo kako bi oponašali disruptivnu stranu ovog novog automobila.

Tommaso Grassi, voditelj korisničkog iskustva i komunikacija u Lexusu Europe, komentira: “Nakon Milana i Londona, uzbuđeni smo što ćemo potpuno novi LBX dovesti u srce Madrida. Kroz impresivnu uličnu galeriju, napravljenu od umjetničkih instalacija koje oponašaju impresivan stil i dizajn LBX-a, pokazat ćemo kako naš najnoviji model čini "Everyday Extraordinary". Pozivamo sve da nam se pridruže u ovoj proslavi potpuno novog LBX-a u Madridu.”

Za stvaranje LBX pop-up događaja na Plaza de Colon, Lexus Spain se udružio s ADN Forumom, organizacijom koja ima za cilj promicanje dizajna, arhitekture i kulture u Španjolskoj.

Uoči lansiranja LBX-a početkom 2024., četvrto pop-up iskustvo održat će se u Parizu od 23. do 25. studenoga. “The Extraordinary Boulangerie” bit će posljednji nastavak serije Lexusovih pop-up događaja.

Potpuno novi LBX sa samopunjenjem najmanji je Lexus dosad, ali je vrijedan svog vodećeg statusa, izazivajući tradicionalnu hijerarhiju luksuza i mijenjajući igru marke u Europi. Sa svojim novim profilom u konsolidiranoj ponudi Lexus crossovera, nudi snažnu privlačnost mlađoj publici i onima koji možda prije nisu razmišljali o posjedovanju Lexusa.

Za više detalja o novom Lexusu LBX kliknite ovdje.