1. Discover Lexus
  2. Lexus LBX otkriva izvanredan Boulangerie u Parizu
ODABERITE

Lexus LBX otkriva izvanredan Boulangerie u Parizu

  • Kako bi pokazao kako Lexusov potpuno novi LBX čini 'Everyday Extraordinary', Lexus transformira tradicionalnu parišku pekarnicu u 'Extraordinary Boulangerie'
  • Sudionici će se počastiti izvrsnim izborom osjetilnih i kulinarskih iskustava oko tijesta koje je kreirao hvaljeni kuhar s Michelinovom zvjezdicom, Mory Sacko
  • Događaj će se održati u La Verrière du Marais 23. i 24. studenog 2023.
  • To je četvrti i posljednji događaj u Lexusovoj seriji paneuropskih pop-up iskustava prije lansiranja LBX-a
Kako bi proslavio lansiranje potpuno novog LBX - modela koji predstavlja prekretnicu za marku - Lexus je održao niz impresivnih iskustava diljem Europe tijekom 2023. godine. Svaki događaj bio je usmjeren na podizanje 'svakodnevnih' trenutaka u 'izvanredne'. Nakon uspješnih događaja u Milanu, Londonu i Madridu, zadnja iteracija serije održat će se u Parizu - pretvarajući tradicionalnu pekarnicu na uglu u 'Extraordinary Boulangerie'.

23. i 24. studenoga, u La Verrière du Marais, 5 Rue Saint-Merri, Pariz, 75004, Lexus ugošćuje građane Pariza da na trenutak predahnu i oporave se od gradskog života usred vrhunske gostoljubivosti. Utjelovljujući temeljnu Lexusovu vrijednost 'Omotenashi' - gostoprimstvo bez premca u srcu marke - gosti će biti dobrodošli u pravo kulinarsko uranjanje, od luksuznog, odabranog jelovnika do interijera i uređenja prostranog prostora.

Lexus je u partnerstvu s poznatim kuharom Moryjem Sackom kako bi oživio 'Extraordinary Boulangerie'. Mory Sacko unijet će svoj cijenjeni štih u kulinarska iskustva događaja.

 Događaj će oponašati proces pečenja od početka do kraja. Gosti će se kretati kroz poglavlja dokazivanja, pečenja i kušanja prije nego što ugledaju plat du jour, gdje će potpuno novi LBX biti postavljen i okružen dinamičnim svjetlima koja odgovaraju 4 različite boje LBX-a.

Visoko prilagodljiv kabinet za dijeljenje na Instagramu okružit će goste zbirkom pjenušavih mjehurića koji simuliraju lagani i pahuljasti efekt dizanja tijekom pečenja.

Slijedi faza pečenja, gdje će se gosti kretati kroz tople odsjaje svjetlosti, a umirujući ASMR zvukovi pucketajućeg tijesta stvorit će impresivno, multisenzorno iskustvo.

Pozivajući se na Lexusovo ponosno japansko nasljeđe i kultnu japansku kuhinju, gosti će biti počašćeni slatkim izborom slatke i slane hrane koja će biti izložena na pokretnim trakama za sushi.

Događaj će biti otvoren samo dva dana s jedinstvenom prilikom za goste da iskuse LBX kroz multimodularnu integraciju vida, dodira, mirisa i okusa.

Tommaso Grassi, voditelj komunikacija i korisničkog iskustva u Lexus Europe, komentira: “Bilo je prekrasno vidjeti kako filozofija LBX-a oživljava kroz ovogodišnju seriju pop-up događaja, kao inovativan način predstavljanja novog modela i svega što stoji za našu europsku publiku. 

Uzbuđeni smo što ga možemo zaokružiti našim posljednjim događajem u Parizu: ovaj put fokusiranim na luksuzno kulinarsko uranjanje. Partnerstvo s hvaljenim Moryjem Sackom savršen je spoj, budući da je on ultimativna figura suvremene francuske kuhinje, prirodno ispreplićući svoju strast prema japanskoj kulturi. Uvjeren sam da će naša pariška i međunarodna publika doista osjetiti kako LBX čini svakodnevne trenutke izvanrednim, kroz našu reimaginiranu boulangerie.”

O LBX-u:

Potpuno novi, potpuno hibridni električni LBX dosad je najmanji Lexus, ali u potpunosti zaslužuje svoj status modela koji ruši tradicionalnu luksuznu hijerarhiju i koji će promijeniti pravila igre za marku u Europi. Kao novi oblik unutar Lexusove dobro uhodane SUV linije, nudi snažnu privlačnost mlađoj publici i onima koji možda prije nisu razmišljali o Lexusu.

O Mory Sacko:

Mory Sacko otvorio je svoj vrhunski restoran MoSuke 2020. godine - spajajući svoju ljubav prema Japanu i njegovoj kulturi s francuskom i afričkom kuhinjom. Godine 2021. MoSuke je prozvan u Michelinovu vodiču i dodijeljena mu je prva zvjezdica.