1. Discover Lexus
  2. Lexus dovodi impresivno svjetlosno iskustvo u London
ODABERITE

Lexus dovodi impresivno svjetlosno iskustvo u London kako bi proslavio predstavljanje modela LBX

  • U želji da prenese kako LBX čini svakodnevnicu izvanrednom, Lexus je osmislio dizajnerski impresivnu umjetničku izložbu, pretvorivši obično podzemno parkiralište u iznimno iskustvo.
  • Ovaj događaj za buđenje osjetila doziva korijene modela LBX u stilu i dizajnu, uključujući upečatljive i interaktivne svjetlosne instalacije.
  • Extraordinary Car Park (Izvanredno parkiralište) održat će se u QParku u Londonu od 21. do 24. rujna i otvoren je za javnost, a ulaz je besplatan.
  • Drugo u Lexusovom nizu LBX pop-up iskustava diljem Europe, nakon Extraordinary Car Washa (Izvanredne autopraonice) u Milanu u srpnju.

 

Kao dio predstavljanja potpuno novog LBX-a, modela koji predstavlja prekretnicu za marku, Lexus je domaćin niza od četiri pop-up događaja diljem Europe – drugi pop-up otvara se ovog rujna u Londonu. Učiniti svakodnevne trenutke izvanrednima suština je LBX-a: hibridnog kompaktnog SUV-a izvanrednog dizajna, praktičnog za svakodnevnu gradsku vožnju. Svako događanje usmjereno je na pretvaranje svakodnevnih iskustava u iznimna te ponovno doživljavanje vozila kroz impresivne instalacije.
Lexus je od 21. do 24. rujna u QPark, 51 Poland Street, W1F 7ND u Londonu domaćin senzacionalnog umjetničkog iskustva, ispunjenog privlačnim svjetlima u toplijoj paleti boja u skladu sa svijetom marke Lexus. Događanje, u kojem dizajn vodi glavnu riječ, pokazuje kako je stil središnji koncept modela LBX – Lexusovog najmanjeg vozila dosad – s njegovom sažetom ljepotom i živopisnim oblicima iz svakog kuta.

Makar će se na prvi pogled činiti običnim parkiralištem, gosti će kroz teatralnu fasadu stupiti u prostor nadahnut modelom LBX. Kretat će se kroz događanje kao što bi se vozilo kretalo kroz parkiralište. LBX je pozicioniran kao energično srce iskustva, pokazujući kako novi model čini svakodnevnicu izvanrednom.

Gosti će se kretati kroz LED lukove i ispod svjetlosnih svodova dok istražuju prostor događanja koji pruža savršeni sadržaj za entuzijaste društvenih medija. Od polja valovitih žarulja koje se aktiviraju glasovnom aktivacijom do monitora otkucaja srca koji utječu na prikaz LED štapića, Extraordinary Car Park uistinu je impresivno umjetničko iskustvo.

Omotenashi je vrijednost koja je ključna za Lexus – predstavlja gostoljubivost bez premca – te će biti prenesena u opuštajućem prostoru za uživanje u osvježavajućoj okrepi, uz zvukove umirujuće ambijentalne glazbe.

Posljednja instalacija prikazuje sam kultni LBX i prilika je ocijeniti vještinu majstora Takumi, prisutnu u svakom šavu u ovom vrhunskom kompaktnom SUV-u. Susjedni zid galerije sa slikama prikazuje boje interijera modela LBX i kako najnoviji model marke čini luksuz osobnim.

Gosti se mogu prijaviti za besplatno sudjelovanje na ovom linku.

Tommaso Grassi, voditelj korisničkog iskustva i komunikacija u Lexus Europe, izjavio je: „Nakon popularnosti našeg prvog LBX pop-up događanja u Milanu, u Italiji, drago nam je što možemo predstaviti pristupačni Lexusov luksuz još većem broju ljudi putem Extraordinary Car Parka u Londonu. Ovo događanje za više osjetila podijelit će poruku modela LBX da želi učiniti svakodnevicu izvanrednom, kroz umjetničke instalacije koje dozivaju korijene novog modela u stilu i dizajnu. Uzbuđeni smo što ćemo ovog rujna ponovno ugostiti goste uz naše prepoznatljivo gostoprimstvo Omotenashi.”

Prije lansiranja modela LBX početkom 2024. još dva događanja održat će se u jesen/zimu 2023.:

●       Extraordinary Street Gallery (Izvanredna ulična galerija) u Madridu u Španjolskoj – od 26. do 29. listopada 2023.

●       Extraordinary Boulangerie (Izvanredna pekarnica) u Parizu u Francuskoj – od 23. do 25. studenoga 2023.

O modelu LBX:

Potpuno novi, potpuno hibridni električni LBX najmanji je Lexus dosad, ali u potpunosti zaslužuje svoj status posebnog modela koji ruši tradicionalnu hijerarhiju luksuza i koji će promijeniti pravila igre za ovu marku u Europi. Kao novi oblik unutar Lexusove dobro uhodane SUV linije privlači mlađu publiku kao i one koji možda prije nisu razmišljali o kupnji Lexusa.

Saznajte više o potpuno novom Lexusu LBX na https://newsroom.lexus.eu/world-premiere-of-the-all-new-lexus-lbx/.