1. Discover lexus
  2. Oslikan Lexus NX upotpunio kampanju modnog brenda Klisab
ODABERITE

Oslikan Lexus NX upotpunio kampanju modnog brenda Klisab

  • Lexus je već treću godinu partner modnog brenda KLISAB.
  • Lexus NX u središtu kampanje nove linije i modne revije održane 28.10. u Hali Zagreb.

Lexus je već treću godinu za redom ponosni partner hrvatskog modnog brenda KLISAB, prepoznatljivom po svojim hrabrim i jedinstvenom modnim rješenjima.

Ovoga je puta u središnju kampanje za njihovu novu liniju i modnu reviju bio Lexus NX.

Glavnina nove KLISAB kolekcije izrađena je od materijala iz fundusa brenda, a tu težnju za minimiziranjem otpada u vlastitoj produkciji prepoznao je i podržava Lexus, predvodnik elektrifikacije tržišta luksuznih vozila, čija je misija spajanje izvrsnosti upravljačkih performansi i ekološke osviještenosti. 

Dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić u ovoj su liniji prisvojili teatralan stav uz neočekivane elemente poput perlica, volana ili čipke.

Lexus NX, vidljiv na njihovim vizualima, dizajneri su oslikali motivom lokota kakve zaljubljeni zaključavaju na mostovima diljem svijeta, i uveli ga tako u preokupaciju sezone.

Svoju sedmu jesensku kolekciju, s naslovom “Nikada nećemo imati Pariz”, kojom dizajneri naznačuju ironičan odnos prema sentimentalnosti, kiču i klišejima koje su uzeli i izrazili kroz nove modele, predstavili su 28.10. u Hali Zagreb.

Revija je okupila brojne zaljubljenike u modna rješenja branda KLISAB, a Lexus NX je svojim atraktivnim izgledom privlačio uzvanike da ga razgledaju i sa njim se fotografiraju.

Odgovornost prema okolišu, atraktivan dizajn usmjeren na užitak korištenja, izvrsnost ručne izrade ili iznimna korisnička služba za kupce, samo su neke od vrijednosti koje dijele brendovi KLISAB i Lexus, a upravo su ove zajedničke komponente ovu suradnju učinile uspješnom i zaista jedinstvenom.