1. Discover lexus
  2. Lexus očekuje još jednu uzbudljivu sezonu ATP oura
ODABERITE

Lexus očekuje još jednu uzbudljivu sezonu ATP Toura

  • Lexus ulazi u drugu sezonu kao službeni automobilski partner i platinasti partner ATP Toura, globalnog elitnog muškog profesionalnog teniskog kola.
  • Lexus jača svoj odnos, radujući se prisutnosti visokog profila na dvostruko većem broju turnira nego 2023. godine.
  • ATP Tour pruža uzbudljivu platformu svjetske klase za brend kako bi predstavio svoje najnovije luksuzne modele i pružio nevjerojatna iskustva za kupce i obožavatelje.
  • Više angažmana izvan terena također u 2024. godini, kao glavni partner Lexus ATP “Head2Head”, okuplja najbolje zvijezde igre u zabavnim izazovima na ATP-ovim globalnim digitalnim i društvenim kanalima.
Lexus se raduje drugoj sezoni vrhunskog međunarodnog sportskog uzbuđenja i natjecanja kao službeni automobilski partner i platinasti partner ATP Toura, globalnog elitnog muškog profesionalnog teniskog kruga. Nakon što je svoju podršku pokrenuo u ljeto 2023., uživat će još veću važnost u 2024. godini, sudjelujući na dvostruko više turnira. Nakon uzbudljivog početka partnerstva s ATP 250 ASB Classic u Aucklandu na Novom Zelandu, Lexus započinje aktivaciju u Europi s ATP 250 Open Sud de France u Montpellieru koji počinje 29. siječnja.

Kalendar turnira koje sponzorira Lexus uključuje 14 događaja diljem regije, u zemljama kao što su Francuska, Nizozemska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Austrija, Španjolska, Kazahstan i Italija, gdje će grad Torino ugostiti Nitto ATP Finals, vrhunac ATP Tour u studenom.

Lexusove aktivnosti bit će prilagođene svakom turniru, uključujući potencijal za istaknuti prikaz njegovih najnovijih modela kao što su potpuno novi Lexus LBX, potpuno električni RZ 450e, zajedno s hibridnim električnim i plug-in hibridnim električnim modelima, te pružanje pomoćnih vozila za službene osobe turnira i igrače.

Lexus će i dalje biti glavni partner ATP „Head2Head“, koji će predstavljati različite, uzbudljive i zabavne izazove na digitalnim i društvenim kanalima ATP Toura. Prikazujući svjetliju stranu osobnosti igrača, ovo će obožavateljima pružiti priliku da vide svoje omiljene sportske zvijezde kako se međusobno bore, također izvan teniskih terena, čineći nešto novo, zanimljivo i neočekivano.
Pascal Ruch, potpredsjednik Lexusa i value chaina rekao je: “ATP Tour pruža savršenu pozornicu visokog profila za našu marku i ove godine ćemo imati još više prilika za povezivanje s milijunima ljudi kroz sudjelovanje u jednom od najvećih svjetskih sportskih natjecanja. Ljudska predanost i vrhunska izvedba ključni su za uspjeh igrača, baš kao što su bitne kvalitete za naše poslovanje i naše proizvode. Radujemo se što ćemo pridonijeti uzbuđenju i angažmanu na terenu i izvan njega kako sezona bude odmicala.”