1. Discover Lexus
  2. The LOFT
ODABERITE
LEXUS VIJESTI

SALON „THE LOFT”

Salon „THE LOFT” zračnog prijevoznika Brussels Airlines i kompanije Lexus četvrtu je godinu zaredom najbolji u Europi.

  • Prestižna nagrada dodjeljuje se prema glasovima putnika i stručnjaka u putničkoj industriji
  • Jedinstveni koncept putničkog salona nastavlja definirati standard luksuza za poslovne putnike
  • Vrhunski dizajn putničkog salona THE LOFT odraz je umijeća utkanog u Lexusova električna vozila  


THE LOFT u briselskoj zračnoj luci osmislili su Brussels Airlines i Lexus, a na prestižnoj dodjeli Svjetskih turističkih nagrada (World Travel Awards) 2022. proglašen je najboljim putničkim salonom u Europi. Svečana dodjela nagrada održana je na Mallorci, a prisustvovali su joj predstavnici medija i vodećih ljudi iz industrije putovanja, turizma i ugostiteljstva. Koncept putničkog salona THE LOFT ovu prestižnu nagradu osvaja svake godine otkad je otvoren 2018. godine.

„Ova se nagrada dodjeljuje prema glasovima stručnjaka iz putničke i turističke industrije te kupaca, a njeno osvajanje već četvrtu godinu zaredom istinsko je priznanje našem izvrsnom osoblju. Oni su čak i u izazovnim okolnostima predani stvaranju jedinstvenog iskustva u kojem uživaju posjetitelji salona THE LOFT. Oduvijek smo, zajedno s našim partnerima koji streme samo najvišoj razini kvalitete, težili misiji stvoriti kod naših posjetitelja osjećaj da se o njima brine u svakom trenutku. Hvala našem timu i svima uključenima u ovu priču na neumornom i predanom radu u kojem su naši posjetitelji na prvom mjestu“, Peter Gerber, glavni izvršni direktor kompanije Brussels Airlines.

„Ova nagrada je još jedna potvrda da salon THE LOFT utjelovljuje krilaticu brenda Lexus „Experience amazing“, objašnjava Pascal Ruch, potpredsjednica Toyota Motor Europe za Lexus Europe. „Zahvaljujući spoju belgijske kreativnosti i japanskog gostoprimstva Omotenashi, ovaj salon je bez konkurencije kad se radi o besprijekornom iskustvu za poslovne putnike. THE LOFT obilježava i naše značajke globalnog luksuznog lifestyle branda, a dizajn, umijeće izvedbe i udobnost kojima odiše odražava i naša nova ponuda električnih Lexus automobila, poput potpuno električnog modela RZ i hibridnih ili plug-in hibridnih luksuznih RX SUV-ova.“ 

Putnički se salon prostire na 2000 četvornih metara, a podijeljen je nekoliko različitih ambijentalnih prostora, uključujući središnji bar, udobne zone za sjedenje i izdvojeni prostor za one koji rade i tijekom putovanja. Prostor karakteriziraju Lexusovi dizajnerski elementi, uključujući detalje poput rešetke s Lexusovim potpisom, Lexusove biblioteke i audio sustava Mark Levinson.   

Po ulasku u THE LOFT, posjetitelje dočekuju besprijekorni detalji, prijateljska dobrodošlica i tradicionalni topli Oshibiri ručnici. Putnici se mogu odmoriti uz bogatu ponudu digitalnih novina u Lexusovim shiatsu masažnim foteljama nalik sjedalima u limuzini LS,  uživati u multisenzornom tušu ili se osvježiti i odrijemati u sobi sa zvjezdanim nebom prije kušanja fine hrane i ekskluzivnih Neuhaus Maître Chocolatier pralina.

THE LOFT u briselskoj zračnoj luci inspiriran je prostorima INTERSECT BY LEXUS u Tokiju. Jedinstveni koncept putničkog salona u zračnoj luci nadahnut je Lexusovim luksuzom, dizajnom i tradicionalnim japanskim Omotenashi gostoprimstvom, koje je usmjereno na predviđanje potreba gostiju dok ih još ni oni sami nisu svjesni.

NAGRADA „WORLD TRAVEL AWARDS“ (SVJETSKA TURISTIČKA NAGRADA)

Nagrada World Travel Awards osnovan je 1993. godine s ciljem promicanja izvrsnosti i isticanja najboljih u ključnim sektorima industrija putovanja, turizma i ugostiteljstva. Danas je to najprestižnija i najsveobuhvatnija nagrada u industriji, s više od dva milijuna prikupljenih glasova.