1. New Cars
  2. RZ
  3. 1.9% APR REPRESENTATIVE* AND £2,000 HYBRID DEPOSIT ALLOWANCE* Terms and Conditions
ODABERITE

KAMATNA STOPA OD 1,9 %* I POTICAJI ZA KUPNJU HIBRIDA U IZNOSU OD 2000 GBP*

*Kandidati moraju imati najmanje 18 godina. Moguća je primjena dodatnih osiguranja plaćanja. Vrijede posebne odredbe i uvjeti. Lexus Financial Services.

*Kamatna stopa od 1,9 % i poticaji za kupnju hibrida u iznosu od 2000 GBP dostupni su samo za kupnje novih vozila RX u razdoblju između 1. srpnja 2012. i 30. rujna 2021. godine, a za koje je ugovoreno financiranje putem usluge Lexus Financial Services najkasnije do 31. prosinca 2021. s plaćanjem u 42 rate prema planu mjesečne otplate Lexus Connect (PCP) s 0 – 35 % depozita. 

Lexus Financial Services trgovački je naziv tvrtke Toyota Financial Services (UK) PLC; sa sjedištem na adresi Great Burgh, Burgh Heath, Epsom, Surrey, KT18 5UZ. Tvrtka ima sva dopuštenja i uređena je u skladu s regulativom nadležnog financijskog tijela. Moguća je primjena dodatnih osiguranja plaćanja. Kandidati za financiranje moraju imati najmanje 18 godina. Druge ponude za financiranje također su dostupne, ali ne mogu se upotrebljavati zajedno s ovom ponudom. Ponuda se s vremenom može promijeniti, a pružatelj je u svakom trenutku može i otkazati. Vrijedi za 8000 prijeđenih milja godišnje, a sva se kilometraža koja se prijeđe iznad te brojke prema ugovoru dodatno naplaćuje 17 penija po milji. Lexusovi centri djeluju neovisno od segmenta usluga Lexus Financial Services. Lexusovi centri koji sudjeluju u promotivnoj ponudi. Pristupačno financiranje s obročnim ratama prema planu Lexus Connect (PCP). Vrijede odredbe i uvjeti. 

Lexus Financial Services može Lexusovu centru isplatiti naknadu ako vas preporuči za promotivnu ponudu.