1. New Cars
  2. LBX World Premiere
ODABERITE
IZVANREDNA SVAKODNEVICA

POTPUNO NOVI MODEL LEXUS LBX

Jeste li spremni za izvanredno iskustvo koje vam se pruža s potpuno novim modelom Lexus LBX? Saznajte koji vam od pet dostupnih razina opreme (modela) najbolje odgovara i što donosi nova generacija hibridnog pogonskog sklopa sa samostalnim punjenjem. Osim toga, možete se i registrirati za dobivanje personaliziranog sadržaja putem nove usluge LBX Experience koja će uskoro biti dostupna.

SVJETSKA PREMIJERA

DETALJI MODELA LBX

Budući da se radi o doista izvanrednom automobilu, brojne značajke potpuno novog modela LBX još čekaju da budu otkrivene. Saznajte više o novoj generaciji hibridnog pogonskog sklopa sa samostalnim punjenjem, osvježavajućem i luksuznom dizajnu, sigurnosti i tehnologiji za multimedijske sadržaje te još puno toga.

SVJETSKA PREMIJERA

UPOZNAJTE POTPUNO NOVI LEXUS LBX

U skladu s Lexusovom vizijom stvaranja osobnog luksuza za svakog vozača, potpuno novi LBX nudi pet različitih i jedinstvenih atmosfera. Svaku od njih moguće je dodatno prilagoditi i stvoriti originalni estetski doživljaj i autentičnost koja je odraz Vaše osobnosti. Vaša nesvakidašnja svakodnevica počinje s Vama.

  • AKTIVAN PO NARAVI
  • BUDITE ZAMIJEĆENI NA CESTI
  • NEKA VAŠA SVAKODNEVICA BUDE POSEBNA

LBX ORIGINAL EDITION

Želite li iskusiti nešto jedinstveno baš poput vas? Naša limitirana kolekcija modela, LBX Original Edition, dostupna je samo kratko vrijeme. Budite među prvima koji će se kući odvesti potpuno novim modelom LBX Original Edition i to - iz prve ruke iskusite kakav je to osjećaj.

LBX ELEGANT

Cijenite ljepotu originalnosti i Vaš izbor je suptilnost uz dodatak osobnih estetskih detalja. Otkrijte izbor idealan za Vas i nenametljivo samopouzdanje atmosfere Elegant potpuno novog Lexusa LBX.

LBX RELAX

Naginjete klasičnim stilovima i bezvremenskim siluetama savršeno nadopunjenima modernim tehnologijama i naprednim iskoracima. Iskusite Vama prilagođen luksuz i potpuno novi LBX Relax.

LBX EMOTION

Volite kad Vaše vozilo odražava Vaš dinamični svakodnevni ritam i gradski život. Predstavljamo Emotion atmosferu potpuno novog modela LBX namijenjenu vozačima dinamičnog životnog stila.

LBX COOL

Uživate u primijećenosti svojeg pažljivo osmišljenog stila i osobnosti, istovremeno uživajući u osjećaju prisutnosti na cesti. Predstavljamo atmosferu Cool potpuno novog modela LBX za one koji ne zaziru od isticanja.