1. Legal
ODABERITE

PRAVNE INFORMACIJE

PRAVILO STRANICE

Pristupanjem i korištenjem stranice tvrtke Lexus prihvaćate ova pravila bez ograničenja i uvjeta. Zbog toga vaš pristup Lexus stranicama podliježe ovim pravilima kao i svim zakonima kojima je to regulirano.

Autorsko pravo © Toyota Motor Europe („TME")

SADRŽAJ

Stranica tvrtke Lexus sadržava informacije o Lexusovim proizvodima i promotivnim programima. Lexusovi proizvodi opisani na ovoj stranici prodaju se samo u Europi, a promotivni programi koji su na ovoj stranici opisani raspoloživi su samo u zemljama koje se izričito spominju u predmetnim promotivnim programima.

Sve informacije sadržane na ovoj stranici služe samo kao informacije. Ovu stranicu ne smijete upotrebljavati niti se na nju oslanjati u zamjenu za informacije koje su vam dostupne kod ovlaštenog distributera Lexus vozila.

Ovdje sadržane informacije osmišljene su tako da budu što opsežnije. Međutim, tvrtka TME zadržava pravo na izmjene modela, opreme, specifikacija i raspoloživosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

CIJENE LEXUSOVIH PROIZVODA

Cijene koje su sadržane na ovim stranicama ili ih kroz njih možete dobiti informativnog su karaktera i ne predstavljaju ponudu za prodaju Lexus vozila i proizvoda te nisu obvezujuće za ovlaštene Lexus partnere i servisere. Kupnja bilo kojeg Lexus proizvoda mora biti predmet uvjeta i odredbi posebnog kupoprodajnog ugovora.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2

Sve vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 navedene na ovom web-mjestu mjere se u kontroliranoj okolini u skladu sa zahtjevima Direktive 80/1268/EEZ i njezinim izmjenama i dopunama, na osnovnom modelu vozila. Ako želite doznati više o osnovnom modelu vozila ili ako ga želite kupiti, obratite se svojem lokalnom ovlaštenom distributeru Lexus vozila. Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 vašeg vozila mogu se razlikovati od izmjerenih vrijednosti. Određivanje potrošnje goriva i emisije CO2 automobila ovisi o ponašanju u vožnji i ostalim čimbenicima (primjerice, uvjetima na cesti, prometu, stanju vozila, ugrađenoj opremi, opterećenju, broju putnika...).

UPOTREBA TEHNOLOGIJE „KOLAČIĆA“

Toyota Motor Europe koristi kolačiće (cookies) za praćenje puta kojim dolazite do Lexus stranica za lakše praćenje rada korisnika na ovim stranicama te kako bismo mogli ocijeniti i unaprijediti Lexus stranice kako bi vam bile od veće pomoći. Toyota Motor Europe putem ove tehnologije ne bilježi podatke o pojedinom korisniku pa se nikakav podatak o vama osobno neće moći sačuvati niti koristiti. Imajte na umu da možete podesiti svoj program za pretraživanje tako da ne prihvaća kolačiće (cookies) ili da vas upozori u slučaju da su vam poslani. Dodatne informacije o načinu na koji se koristimo kolačićima potražite u našoj Politici kolačića.

 

OSOBNE INFORMACIJE / KORISNIČKI UNOS

Sve osobne podatke koje ustupite tvrtki TME putem stranice tvrtke Lexus upotrebljavat će isključivo tvrtka TME za poboljšanje usluga koje vam pruža. Tvrtka TME poduzima sve moguće mjere za osiguranje sigurnog prikupljanja, prijenosa i spremanja osobnih podataka u skladu s prirodom takvih podataka. Tvrtka TME neće upotrebljavati vaše osobne podatke za slanje bilo kakvih neželjenih poruka ili informacija niti će takve podatke dijeliti ili prodavati trećim stranama bez vašeg pristanka.

Iako tvrtka TME nema obvezu nadzirati i/ili pregledavati bilo kakve podatke koje korisnici unesu na stranicu tvrtke Lexus i ne preuzima nikakvu odgovornost ni obvezu vezanu uz takve unose, tvrtka TME zadržava pravo na povremenu provjeru takvih korisničkih unosa i uklanjanje istih sa stranice bez opravdanja.

OBAVIJEST O AUTORSKOM PRAVU

Sav sadržaj na ovoj stranici zaštićen je autorskim pravom. Informacije, tekstove, slike i grafike s ove stranice možete upotrebljavati isključivo u privatne, nekomercijalne svrhe te ih ne smijete kopirati, izmjenjivati, prenositi, licencirati ili objavljivati, u cijelosti ili djelomično, u bilo koje svrhe bez prethodnog pismenog pristanka tvrtke TME.

ZAŠTITNI ZNAKOVI

Svi zaštitni znakovi, logotipi i uslužni žigovi prikazani na ovoj stranici vlasništvo su tvrtke Toyota Motor Corporation iz Japana, tvrtke TME ili trećih strana. Zabranjena vam je upotreba, preuzimanje, kopiranje i distribuiranje istih u bilo kojem obliku bez pismenog odobrenja tvrtke Toyota Motor Corporation, tvrtke TME ili treće strane, ovisno o slučaju.

HIPERPOVEZNICE

Stranica tvrtke Lexus može sadržavati poveznice s hipertekstom prema drugim internetskim stranicama koje su u potpunosti neovisne o ovoj stranici. Tvrtka TME ne tvrdi i ne jamči da su informacije sadržane u takvim poveznicama s hipertekstom ili ostalim internetskim stranicama točne, potpune ili autentične. Drugim internetskim stranicama povezanima sa stranicom tvrtke Lexus pristupate na vlastitu odgovornost.

NE TVRDIMO NITI JAMČIMO DA SU INFORMACIJE TOČNE

Iako tvrtka TME poduzima sve što je u njezinoj moći kako bi osigurala točnost svih informacija na ovoj stranici, točnost se ne može zajamčiti i tvrtka TME ne preuzima odgovornost za točnost, potpunost i autentičnost bilo kojih informacija sadržanih na ovoj stranici. Ova stranica te sve informacije i materijali koje sadržava stavlja vam se na raspolaganje u skladu s trenutačno raspoloživim saznanjima bez bilo kakvog izričitog ili impliciranog jamstva.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

TME se izričito odriče bilo kakve odgovornosti za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posljedičnu ili posebnu štetu proizašlu iz ili na bilo koji način povezanu s pristupom ili korištenjem Lexus stranica, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak ili oštećenje uslijed djelovanja virusa na vašu računalnu opremu ili vaše oslanjanje na podatke dobivene kroz Lexus internetske stranice.

AŽURIRANJE POLITIKE

Tvrtka TME zadržava pravo na ažuriranje ove politike u bilo kojem trenutku u skladu s potrebama posla, a ovim vas putem pozivamo da s vremena na vrijeme posjetite ovu stranicu radi provjere politike.