LC

OD KONCEPTA DO KUPEA

Model LC zapanjujući je novi luksuzni kupe, dizajniran i projektiran za hrabro novo doba.

UPOZNAJTE LC

Ako je ikada postojao automobil dovoljno snažan da ostavi neizbrisiv trag na sva vaša osjetila, onda je to novi Lexus LC. Uložili smo mnogo truda i nagrađivani koncept LF-LC pretvorili u zapanjujući serijski automobil. Lexus LC nije samo kupe 2+2 koji će vas očarati svojim prekrasnim izgledom. To je automobil koji je do savršenstva doveo tim od preko 4000 dizajnera, inženjera i tehničara kako bi se pružilo zaista izuzetno iskustvo vožnje.


 

 
  2017 lexus lc key features
 • Savršeno oblikovani kupe

  Prepoznatljiva Lexusova vretenasta rešetka i jedinstvene konfiguracije svjetala savršeno se nadopunjuju, a poklopac motora modela LC niskog je profila zahvaljujući kompaktnim inženjerskim rješenjima. Sa stražnje strane, linija krova kabine sužava se između širokih lukova kotača čime se naglašava moćan izgled automobila.

 • Ponuda uzbudljivih pogonskih sklopova

  Zahvaljujući 5,0-litrenom benzinskom motoru V8 i automatskom mjenjaču Direct Shift s 10 stupnjeva prijenosa, model LC 500 odlikuje se izuzetnim odazivom. Model 500h opremljen je pak prvim višestupanjskim hibridnim sustavom s četirima stupnjevima na svijetu: 3,5-litreni benzinski motor V6 u kombinaciji s naprednim električnim motorom.

 • Uzbudljiv pogonski sklop [mogućnost dostupna samo za benzinski pogon]

  Zahvaljujući ručno rađenom 5,0-litrenom motoru, LC 500 odlikuje se odličnim odazivom i fantastičnim zvukom motora V8. Automatski mjenjač Direct Shift s 10 stupnjeva prijenosa omogućuje zapanjujuće brze promjene stupnjeva prijenosa, dok sustav AI-SHIFT odabire optimalan stupanj prijenosa s obzirom na stil vožnje koji preferirate.

 • Perolake tehnologije

  Za krov i okvire vrata modela LC upotrebljava se iznimno čvrsta i lagana plastika ojačana ugljičnim vlaknima. Vrata te paneli prtljažnika i poklopca motora izrađeni su od laganog aluminija, dok je karoserija ovog zapanjujućeg kupea izrađena od čelika iznimno visoke vlačne čvrstoće.

 • Kabina skrojena prema potrebama vozača

  Ergonomska inteligencija kabine ulijeva vam povjerenje zahvaljujući kojem možete uživati u dinamičnoj vožnji. Kontrole i zasloni postavljeni su intuitivno, baš ondje gdje ih trebate. Kontrole koje često upotrebljavate, poput one za odabir načina vožnje, nalaze se pri ruci na upravljaču.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte LC u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Configure your car

Dodirnite automobil da biste zakretali

LC 500h Coupe Luxury / Crna

DOŽIVITE LC

Dok smo stvarali novi luksuzni kupe LC, ništa nije prepuštano slučaju. Tehnologija i inženjerska rješenja ispod zavodljive karoserije jasan su dokaz da nismo pristajali na kompromise. Dizajniran da nadmaši sva očekivanja, kupe LC obilježava početak novog i uzbudljivog poglavlja u Lexusovoj priči.

DOŽIVITE LC

Gore navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

Next steps

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE