UPOZNAJTE LC

Ako je ikada postojao automobil dovoljno snažan da ostavi neizbrisiv trag na sva vaša osjetila, onda je to novi Lexus LC. Uložili smo mnogo truda i nagrađivani koncept LF-LC pretvorili u zapanjujući serijski automobil. Lexus LC nije samo coupe 2+2 koji će vas očarati svojim prekrasnim izgledom. To je automobil koji je do savršenstva doveo tim od preko 4000 dizajnera, inženjera i tehničara kako bi se pružilo zaista izuzetno iskustvo vožnje.


 

 
  2017 lexus lc key features
 • Savršeno oblikovani coupe

  Prepoznatljiva Lexusova vretenasta rešetka i jedinstvene konfiguracije svjetala savršeno se nadopunjuju, a poklopac motora modela LC niskog je profila zahvaljujući kompaktnim inženjerskim rješenjima. Sa stražnje strane, linija krova kabine sužava se između širokih lukova kotača čime se naglašava moćan izgled automobila.

 • Ponuda uzbudljivih pogonskih sklopova

  Zahvaljujući 5,0-litrenom benzinskom motoru V8 i automatskom mjenjaču Direct Shift s 10 stupnjeva prijenosa, model LC 500 odlikuje se izuzetnim odazivom. Model 500h opremljen je pak prvim višestupanjskim hibridnim sustavom s četirima stupnjevima na svijetu: 3,5-litreni benzinski motor V6 u kombinaciji s naprednim električnim motorom.

 • Uzbudljiv pogonski sklop [mogućnost dostupna samo za benzinski pogon]

  Zahvaljujući ručno rađenom 5,0-litrenom motoru, LC 500 odlikuje se odličnim odazivom i fantastičnim zvukom motora V8. Automatski mjenjač Direct Shift s 10 stupnjeva prijenosa omogućuje zapanjujuće brze promjene stupnjeva prijenosa, dok sustav AI-SHIFT odabire optimalan stupanj prijenosa s obzirom na stil vožnje koji preferirate.

 • Perolake tehnologije

  Za krov i okvire vrata modela LC upotrebljava se iznimno čvrsta i lagana plastika ojačana ugljičnim vlaknima. Vrata te paneli prtljažnika i poklopca motora izrađeni su od laganog aluminija, dok je karoserija ovog zapanjujućeg kupea izrađena od čelika iznimno visoke vlačne čvrstoće.

 • Kabina skrojena prema potrebama vozača

  Ergonomska inteligencija kabine ulijeva vam povjerenje zahvaljujući kojem možete uživati u dinamičnoj vožnji. Kontrole i zasloni postavljeni su intuitivno, baš ondje gdje ih trebate. Kontrole koje često upotrebljavate, poput one za odabir načina vožnje, nalaze se pri ruci na upravljaču.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte LC u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

LC 500h Coupe Luxury / Crna

DOŽIVITE LC

Dok smo stvarali novi luksuzni coupe LC, ništa nije prepuštano slučaju. Tehnologija i inženjerska rješenja ispod zavodljive karoserije jasan su dokaz da nismo pristajali na kompromise. Dizajniran da nadmaši sva očekivanja, coupe LC obilježava početak novog i uzbudljivog poglavlja u Lexusovoj priči.

DOŽIVITE LC

Gore navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE