1. New Cars
 2. All-New LBX
ODABERITE
POTPUNO NOVI LEXUS

LBX

NEOBIČNA SVAKODNEVICA

Donoseći svjež pristup svakodnevnoj vožnji, potpuno novi samopunjivi hibrid LBX kombinira performanse i agilnost s lakoćom i učinkovitošću. Uz redefiniranje luksuza sa stilski kompaktnom veličinom koja ne radi kompromise u izvedbi ili dizajnu, doživite prepoznatljivi Lexusov premium standard s novim izgledom. Neki bi mogli reći da je sve samo ne običan. *Cijene su dostupne kod ovlaštenog Lexus partnera.

Lexus LBX driving on a road

LBX HYBRID ELECTRIC

Kao najkompaktniji Lexusov SUV dosad, ali s prisutnošću većeg SUV modela, LBX je po prirodi jedinstven. Pokretan je pionirskom novom generacijom Lexusovog samopunjivog hibridnog pogona, a izvanredna vožnja u vašim je rukama s izborom između pogona na prednje ili na sva četiri kotača.

 • TIP KAROSERIJE
  Kompaktni SUV
 • CIJENA OD
  31.500 €
 • SJEDALA
  5
 • OPCIJE PAKETA OPREME
  5

NOVI LEXUSOV IDENTITET 

POKRETANJE NOVE ERE DIZAJNA

Ponovno osmišljeno. Redefinirano. Prkosi konvenciji. S novim prepoznatljivim značajkama i upečatljivim novim identitetom prednjeg dijela, izvanredni LBX vodi Lexus u novu eru. Od njegovih isklesanih vanjskih proporcija do unutarnjih nijansi, otkrijte novi izgled luksuza.

NOVI HRABAR DIZAJN

SVE SAMO NE OBIČAN

Uzbudljivi novi dizajnerski detalji poput vretenaste rešetke bez okvira, prednjih svjetala u obliku slova L, 18” aluminijskih naplataka i dvobojne karoserije privlače već na prvi pogled. Nekonvencionalno luksuzan, LBX odiše vrhunskim i modernim dizajnom.

VANJŠTINA KOJA NADMAŠUJE

KOMPAKTNO VELIČANSTVEN

Tko kaže da kompaktnost ne može stvoriti utjecaj? Naši Takumi majstori stvorili su punokrvni kompaktni Lexus prisutan i jak poput SUV-a pune veličine. Odvažnog stava i elegantne pojave, osjećat ćete se kao kod kuće u gradu i izvan njega.

OSJEĆAJ OSOBNOG LUKSUZA

UMIRUJUĆI KOMFOR ČEKA NA VAS

Osjetite obzirnost i udobnost dok kročite u široki Tazuna kokpit. Dizajniran da unaprijedi kontrolu vozača, ima široko vidno polje koje je neočekivano za neki kompaktni automobil. A uz izbor od 64 boje rasvjete u kabini, vi kontrolirate ambijent svog modela LBX.

POGLEDAJTE OPCIJE

KOJA VAM LBX ATMOSFERA ODGOVARA?

Potpuno novi Lexus LBX više je od jedne dimenzije. Stvoren kako bi odgovarao nizu jedinstvenih stilova života i osobnosti, nudi različite verzije, svaku s različitim vanjskim bojama i stilovima unutrašnjosti. U izvanrednom svijetu LBX-a, oni su poznati kao atmosfere. Dakle, koju ćete LBX atmosferu voziti?

ISKUSITE VIŠE

ISTRAŽITE U 360°  

Konfigurirajte svoj LBX s našim 360 iskustvom i rezervirajte ga online već danas.

UMJETNA INTELIGENCIJA ZA UNIKATAN DOŽIVLJAJ LBX

Izrazite svoju osobnost i generirajte umjetničko djelo uz pomoć umjetne inteligencije koje je jedinstveno baš poput vas.

KVIZ STILA  

Odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i prilagodite LBX iskustvo svojim željama.

LBX BROŠURA

Preuzmite brošuru u PDF formatu.