2017 lexus care nx 300h hero

POSJEDOVANJE LEXUSA

LEXUSOVA BRIGA O KUPCIMA

INFORMACIJE O PREVENTIVNIM SERVISNIM KAMPANJAMA

PREVENTIVNA SERVISNA KAMPANJA
TAKATA INFLATORA ZRAČNIH JASTUKA

U skladu s Lexusovim obećanjem kvalitete i sigurnosti, Lexus proširuje preventivna servisna kampanja određenih Takata inflatora zračnih jastuka u vozilima.

U Lexusu je sigurnost naših kupaca na prvom mjestu. Zbog toga izvedbu naših vozila stalno nadziremo koristeći se brojnim izvorima. U slučaju da primijetimo da određena komponenta ili značajka našeg vozila nije u skladu s našim strogim standardima, poduzet ćemo odgovarajuće mjere, baš kao što smo učinili i u ovom slučaju.

 •     2017 lexus care defining service

  DEFINICIJA USLUGE

  NAGRAĐIVANA KORISNIČKA PODRŠKA

  Biti vlasnik Lexusa ne znači samo imati vozilo – to je kao da ste član ekskluzivnog kluba. Izuzetno smo ponosni na naša vozila, a nadamo se da ćete biti i vi. Iz tog razloga osiguravamo vam iznimno visoku, nagrađivanu razinu korisničke podrške.
  U nastavku slijedi pregled nekih od elemenata koji upotpunjuju doživljaj posjedovanja Lexusa – pojedinosti nisu jednake za svaku europsku zemlju pa za potpunije informacije posjetite web-mjesto svoje zemlje.

 •     2017 lexus care your warranty

  VAŠE JAMSTVO

  BEZBRIŽNOST

  Budući da smatramo da je to vrlo važno, nudimo Vam petogodišnje jamstvo tvrtke Lexus, koje stupa na snagu nakon isteka osnovnog općeg jamstva od tri godine i traje do kraja pete godine, bez ograničenja kilometraže od datuma isporuke vozila.

 •     lexus services article 3

  10 GODINA JAMSTVA NA HIBRIDNU BATERIJU

  Hibridni sklopovi vašeg vozila imaju petogodišnje jamstvo proizvođača (odnosno do 100.000 prijeđenih kilometara, ako ih prijeđete u manje od pet godina). Kada obavite redovni servis, u okviru produženog jamstva na hibridnu bateriju, imate pravo na dodatnu godinu jamstva (odnosno do dodatnih 15.000 prijeđenih kilometara, ako ih prijeđete u manje od godinu dana). Produženo jamstvo na hibridnu bateriju možete obnoviti svake godine do desete godine starosti automobila, što znači da možete puno godina uživati u bezbrižnoj, uglađenoj i sigurnoj vožnji jer znate da sve radi kako treba.

 •     2017 lexus care euro assistance

  EURO ASSISTANCE 24

  GDJE GOD SE NALAZILI, KAMO GOD TREBATE STIĆI

  Ako vam ikada zatreba pomoć, posvuda u Europi na raspolaganju vam je naš europski program pomoći. Kamo god trebate stići, dat ćemo sve od sebe da vam u tome pomognemo. Usluga Euro Assistance 24 na raspolaganju vam je 24 sata na dan, sedam dana u tjednu i 52 tjedna u godini. Uključuje:

  • organizaciju hotelskog smještaja u slučaju nužde
  • slanje Lexusovog vozača ako niste u stanju voziti
  • organiziranje pomoći na cesti ako je potrebno.

  Dodatne informacije potražite na web-mjestu svoje zemlje.

 •     2017 lexus care financial services

  USLUGE FINANCIRANJA

  NAGRAĐIVANA KORISNIČKA PODRŠKA

  Lexus Financial Services zasebna je tvrtka osnovana posebno za pružanje usluga financiranja vozačima Lexusa. Uz privlačna i prilagodljiva rješenja i uvjete koji se prilagođavaju individualnim potrebama kupaca te su u potpunosti transparentni, možemo vam pomoći pri odabiru najboljeg rješenja za vas. Naši proizvodu uključuju:

  • financiranje i leasing za privatne i poslovne korisnike
  • osiguranje automobila
  • pakete održavanja
  • osiguranje otplate kredita.

  Posjetite lokalnu stranicu kako biste provjerili nudi li tvrtka Lexus Financial Services usluge u vašoj zemlji.

 •     2017 lexus care bluetooth compatibility

  KOMPATIBILNOST S TEHNOLOGIJOM BLUETOOTH

  OSTANITE POVEZANI

  Funkcija povezivanja telefona preko Bluetooth® veze omogućuje vam jednostavno povezivanje kompatibilnog mobilnog telefona sa svojim Lexusom, i to bežičnim putem. Sve što vam treba je telefon s funkcijom Bluetooth® i omogućenim profilom za upotrebu bez ruku (HFP).
  Kako biste provjerili može li se vaš telefon povezati, možete upotrijebiti alat za određivanje Blootooth® kompatibilnosti.