Lexus Relax Hero Image

JAMSTVO

LEXUS RELAX

OSJEĆAJ POTPUNE BEZBRIŽNOSTI KOJI TRAJE I DO 10 GODINA

OSTANITE BEZBRIŽNI TIJEKOM CIJELE GODINE UZ LEXUS RELAX

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Lexus Relax programu.
Nakon isteka tvorničkog jamstva nudimo mogućnost uključivanja u Lexus Relax program. Kao potvrdu kvalitete, pouzdanosti i trajnosti naših vozila, nudimo dodatnu sigurnost od 12 mjeseci bez premca - do najviše 10 godina starosti vozila.
Lexus Relax program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara vašeg vozila. Prednosti Lexus Relax programa možete iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vašeg vozila* koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje.

*Detalje o pokrivenosti i uključenim dijelovima provjerite u uvjetima Lexus Relax programa.

 •     Parallax Image 1 Rewarding Loyalty

  OSIGURAJTE VAŠEM LEXUSU DO 10 GODINA BEZBRIŽNOSTI

  NAGRAĐUJEMO VJERNOST

  DODATNA BEZBRIŽNOST UZ SVAKI REDOVNI SERVIS

  Kada odaberete ovlašteni Lexus servis za održavanje svog vozila, dobivate stručne mehaničare koji koriste isključivo originalne dijelove. Mi ćemo nagraditi vašu vjernost s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti – sve dok vaš automobil ne navrši 10 godina, odnosno prijeđe 160.000 kilometara (što prije nastupi).
  Kada je vrijeme za redovni servis, sve što trebate učiniti je dovesti svoj Lexus u ovlašteni Lexus servis i vaša bezbrižnost u Lexus Relax programu biti će produžena do slijedećeg redovnog servisa.

 •     Parallax Image 2 Drive Carefree

  SAČUVAJTE KVALITETU VOZILA I U GODINAMA KOJE DOLAZE

  VOZITE BEZBRIŽNO

  MOŽE LI VAŠ LEXUS BITI UKLJUČEN U LEXUS RELAX PROGRAM?

  Sva Lexus vozila koja se redovito održavaju kod ovlaštenog Lexus servisera, automatski ulaze u Lexus Relax program bezbrižnosti, ukoliko ispunjavaju slijedeće kriterije prihvatljivosti:

  • Do isteka tvorničkog jamstva mora ostati manje od 1 godine ili manje od 15.000 km.
  • Vozilo je mlađe od 10 godina i ima manje od 160.000 km
  • Vozilo je ispravno

  Za dodatne detalje oko kriterija prihvatljivosti, molimo pogledajte uvjete Lexus Relax programa ili se obratite svom ovlaštenom Lexus partneru.

 •     Parallax Image 3 Warranty Duration

  BEZBRIŽNOST TIJEKOM CIJELE GODINE

  LEXUS RELAX

  TRAJANJE LEXUS RELAX PROGRAMA

  Uz Lexus Relax, vaša bezbrižnost će biti potpuna od dana redovnog servisa do datuma sljedećeg redovnog servisa - obično 12 mjeseci ili 15.000 km - što prije nastupi. Za više pojedinosti upitajte svog Lexus partnera ili potražite preporučene intervale održavanja u knjižici Servis i jamstvo.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Ne ostavljajte nikakve sumnje, evo svih odgovora na vaša pitanja.

 • 1. Što je Lexus Relax program?

  Lexus posvećuje veliku pozornost dobrom osjećaju u vožnji svojih kupaca. Lexus Relax program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara vašeg vozila. Prednosti Lexus Relax programa možete iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vašeg vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje. Vlasnik vozila s aktivnim Lexus Relax programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima Lexus Relax programa.

 • 2. Kada se aktivira Lexus Relax program?

  Program se aktivira u skladu s uvjetima u trenutku kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Lexus servisa u jednoj od sljedećih zemalja: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Slovenija, Srbija i vrijedi do slijedećeg redovnog servisa koji je potrebno odraditi zbog starosti vozila ili kilometraže (što prije nastupi), u skladu s uvjetima održavanja navedenim u knjižici Servis i jamstvo vašeg vozila.

 • 4. Koliko traje Lexus Relax program?

  Lexus Relax aktivira se redovitim održavanjem u skladu s uvjetima, a pokriće programom traje jedan servisni interval, kako je propisao proizvođač za vaše vozilo – obično 12 mjeseci ili 15.000 km (što prije nastupi).

 • 5. Koliko puta se može obnavljati?

  Lexus Relax program obnavlja se odnosno ponovno aktivira pri svakom sljedećem obavljenom redovnom održavanju od strane odabranog ovlaštenog Lexus servisa. Može se obnoviti do najviše 10 godina starosti vozila ili 160.000km (što prije nastupi), pod uvjetom da je u trenutku aktiviranja vozilo ispravno.

 • 6. Koji su uvjeti za uključenje vozila u Lexus Relax program?

  Lexus Relax program aktivira se i stupa na snagu nakon obavljenog redovnog održavanja vozila, ukoliko su kumulativno ispunjeni sljedeći uvjeti:
  1) vozilo je registrirano u jednoj od sljedećih zemalja: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Slovenija, Srbija
  2) jamstvo proizvođača (tvorničko jamstvo) za vozilo je isteklo ili je do isteka ostalo manje od 1 godine ili manje od 15.000 km
  3) vozilo je mlađe od 10 godina i ima manje od 160.000 km
  4) vozilo je tehnički ispravno
  5) vozilo se ne koristi za posebne namjene (npr. policija, vatrogasci, hitna pomoć, utrke, rent-a-car i slično)
  6) na vozilu ne postoji dijagnostički kôd pogreške izbrisan u posljednjih 30 dana ili 1.500 km prije nego što je vozilo stiglo u ovlašteni Lexus servis

 • 7. Koje uvjete moram ispuniti kako bi mogao koristiti Lexus Relax program?

  Lexus Relax program zahtijeva da svoje održavanje obavljate u ovlaštenom Lexus servisu i da vozilo nema mehaničkih i/ili elektroničkih kvarova u vrijeme održavanja. U slučaju tehničke neispravnosti, u svrhu uključenja u Lexus Relax program, svi postojeći nedostaci i/ili kvarovi moraju se popraviti Lexus originalnim rezervnim dijelovima o trošku vlasnika vozila.

 • 8. Što pokriva Lexus Relax program – koji dijelovi su uključeni?

  Lexus Relax uključuje besplatan popravak, uključujući troškove rada, originalne rezervne dijelove / komponente, elemente i materijale koji se koriste u službenoj Lexus prodajno-servisnoj mreži. Dijelovi u programu mogu se popraviti ili zamijeniti u skladu s uputama proizvođača za popravak. Popis svih uključenih dijelova pronađite u uvjetima Lexus Relax programa.

 • 9. Što NE uključuje Lexus Relax?

  Lexus Relax ne pokriva kvarove koji su posljedica redovnog trošenja komponenti uslijed eksploatacije, niti razne manifestacije kao što su npr. buka, vibracije i slično; dijelove karoserije, gumene dijelove, dijelove unutrašnjosti, kvarove nastale kao posljedica vanjskog utjecaja ili prirodne pojave, sabotažu i/ili pojave uzrokovane nemarom, vanjske manipulacije, reprogramiranje itd. Popis svih dijelova koji NISU uključeni u Lexus Relax program detaljno je opisan u uvjetima.