2018 recalls hero

VLASNICI

OPOZIV

Nabavite najnovija ažuriranja o sigurnosnim opozivima, koja podržavaju najviše standarde skrbi za Lexus vozače.

    2018 lexus ownership recalls customer satisfaction

OPREDJELJENOST LEXUSA PREMA ZADOVOLJSTVU KUPACA

Mi smo u Lexusu ponosni na našu predanost izradi svjetske klase i vrhunskoj uslužnoj službi. Naš zalog za "tretiranje svakog kupca kao gosta u vašem domu" nije samo obećanje koje činimo, to je obećanje koje namjeravamo zadržati.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica s vašim vozilom, preporučujemo vam da se obratite Lexusovom zastupništvu koji će uraditi sve kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo. Ako iz bilo kojeg razloga problem nije riješen na vaše zadovoljstvo, izradili smo posvećeni Odjel za zadovoljstvo korisnika kako bismo brzo i učinkovito odgovorili vašim potrebama. Uz dodatno rješavanje nerazumijevanja, oni također mogu pružiti informacije o proizvodu, odgovoriti na sva pitanja i koordinirati pomoć na cesti.

Hvala unaprijed jer ste nam dali priliku dokazati našu uglednu reputaciju za korisničku službu, koja nije samo dobro dokumentirana, već je zaslužena.

POVLAČENJE TAKATA ZRAČNIH JASTUKA

 • INFORMACIJA

  U skladu s Lexusovim obećanjem kvalitete i sigurnosti, Lexus proširuje povlačenje određenih Takata generatora plina zračnih jastuka u vozilima.

  U Lexusu je sigurnost naših kupaca na prvom mjestu. Zbog toga izvedbu naših vozila stalno nadziremo koristeći se brojnim izvorima. U slučaju da primijetimo da određena komponenta ili značajka našeg vozila nije u skladu s našim strogim standardima, poduzet ćemo odgovarajuće mjere, baš kao što smo učinili i u ovom slučaju.

 • VOZILA UKLJUČENA U EUROPI

  Automobili uključeni u Europi su Lexus SC, IS, ES i GX proizvedeni od prosinca 2000. do prosinca 2011., kao i Lexus ES 350, GX 460, IS Convert, IS 350/250, IS-F i LFA između siječnja 2009 i prosinac 2013.zbog generatora plina zračnog jastuka.

 • KAKO PRUŽAMO PODRŠKU NAŠIM KORISNICIMA

  S kupcima ćemo stupiti u kontakt preko distributera u njihovim zemljama. Kupac neće snositi trošak zamjene generatora plina zračnog jastuka. U međuvremenu, ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se distributeru Lexus vozila u svojoj zemlji ili lokalnom trgovcu Lexus vozilima.

 • RAZLOZI POVLAČENJA

  U navedenim vozilima na određenim Takata generatorima plina zračnog jastuka može doći do opasnog kvara zbog smanjenja kakvoće pogonskog plina uslijed preduge izloženosti visokoj apsolutnoj vlažnosti zraka, visokim temperaturama i velikim promjenama temperature. To može dovesti do puknuća generatora plina tijekom aktivacije zračnog jastuka.

 • PROVJERA POVLAČENJA

  Ako vas je tvrtka Lexus kontaktirala u vezi povlačenja ili imate razloga vjerovati da se povlačenje odnosi i na vaše vozilo, možete izvršiti brzu provjeru putem 3 niže navedena koraka. Kako biste saznali je li vaše vozilo uključeno u inicijativu zamjene Takata zračnih jastuka, osmislili smo nekoliko jednostavnih koraka opisanih u nastavku.