1. New Cars
  2. RX
  3. All-New RX
  4. Complete Connectivity
ODABERITE

ZNAČAJKE MODELA RX

DOSTUPNE SU SVE MOGUĆNOSTI POVEZIVANJA

ZNAČAJKE MODELA RX

LEXUS LINK

Aplikacija Lexus Link donosi nove mogućnosti povezivanja, kreirane posebno kako bi nadopunile jedinstveno iskustvo usluga „Omotenashi”. Pametne i precizno razrađene značajke pomažu vam da isplanirate svoje putovanje, pronađete parkirno mjesto, dogovorite termin za servis ili čak poboljšate svoj stil vožnje. Kako bi vaše iskustvo s elektrificiranim vozilom bilo jednostavno, možete nadzirati razinu napunjenosti svog vozila RX 450h+ na daljinu, putem mobilnog telefona. Pretplata na Lexusova rješenja za punjenje i usluge Lexus Link omogućuje vam i lociranje stanica za punjenje širom Europe.

 

ZNAČAJKE MODELA RX

KOMPATIBILNOST S MOBILNIM UREĐAJIMA

Sa žičanim sustavom Android Auto® ili bežičnim sustavom Apple CarPlay®, novi RX omogućuje vam jednostavan prikaz i pristup brojnim aplikacijama s vašeg pametnog telefona na 14” dodirnom zaslonu u automobilu.
ZNAČAJKE MODELA RX

NAPREDNO GLASOVNO UPRAVLJANJE

Novi glasovni pomoćnik “Hey Lexus” razumije prirodni jezik i kontekst izjava, a čak i prepoznaje kad govori suvozača. Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji i tehnologiji oblaka, ne morate petljati po gumbima i možete se u potpunosti koncentrirati na cestu.
ZNAČAJKE MODELA RX

JEDNOSTAVNO PUNJENJE

Kompatibilne pametne telefone i ostale elektroničke uređaje možete puniti putem induktivnog bežičnog punjača baterija. Punjenje je 50 % brže, a RX ima i 6 USB priključaka, koji su dobro pozicionirani unutar putničkog prostora kako bi ih praktično mogli upotrebljavati putnici straga i sprijeda.