1. New Cars
  2. All-New RX
  3. Grades
POTPUNO NOVI LEXUS RX

MODEL KOJI SAVRŠENO ODGOVARA VAŠEM STILU ŽIVOTA

image - no description
image - no description
RX 350h

HIBRIDNO VOZILO SA SAMOSTALNIM PUNJENJEM

Uživajte u osjećaju sigurnosti i udobnosti u svim situacijama tijekom vožnje uz hibridni model sa samostalnim punjenjem RX 350h. Vozilo jednostavno upravlja snagom 2,5-litrenog benzinskog motora i elektromotora, isporučujući 250 DIN ks ili 184 kW. Rezultat je ubrzavanje od 0 do 100 km/h za samo 7,9 sekundi, uz izvrsnu učinkovitost i niske razine štetnih emisija. Sustav se puni tijekom vožnje, lagane vožnje ili kočenja, jamčeći tako izvrsni doseg.

RX 450h+

PLUG-IN HIBRIDNO VOZILO

Iznimno tih i s ukupno gledano vrlo niskim emisijama CO2, Lexus RX 450h+ Plug-in Hybrid podiže ljestvicu kad su u pitanju elektrificirana vozila „bez kompromisa”. Sa snagom od 309 DIN, jamči zapanjujuće ubrzanje od 0 do 100 km/h za 6,5 sekunde, a sve to zahvaljujući plug-in hibridnom sustavu visokog kapaciteta koji kombinirano upotrebljava 2,5-litreni benzinski motor s elektromotorom/generatorom i litij-ionsku bateriju od 18,1 kWh. Doseg u električnom načinu rada veći je od 65 km, a automobil može razviti brzinu od 135 km/h u načinu rada EV. Potrošnja goriva je iznimno niska i iznosi između 1,1 i 1,2 l na 100 km.

image - no description
image - no description
RX 500h

HIBRIDNI MODEL VISOKIH PERFORMANSI

Posebno dizajniran za izvrsne elektrificirane performanse, uzbudljivi novi model RX 500h Performance Hybrid prvi je hibridni automobil marke Lexus s turbopunjačem. Zahvaljujući snazi koju osigurava potpuno novi hibridni sklop 2,4-litrenog turbo motora i automatskog mjenjača od 6 brzina, izlazna snaga modela iznosi 371 DIN ks ili 273 kW, što jamči uzbudljivo ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 6,5 sekunde. Budući da osigurava bolji osjećaj između ceste i kola upravljača, pogonski sustav DIRECT4 jamči izvrsne razine upravljivosti i stabilnosti čak i pri velikim brzinama.