1. New Cars
  2. RX
  3. All-New RX
  4. Reassuring Safety
ODABERITE

ZNAČAJKE MODELA RX

UMIRUJUĆA SIGURNOST

ZNAČAJKE MODELA RX

LEXUS SAFETY SYSTEM +

RX je opremljen naprednim sustavima za aktivnu sigurnost i pomoć pri vožnji, s najnovijom 3. generacijom sustava Lexus Safety System +, koji je poboljšan i sadrži dodatne funkcije koje, između ostalog, pružaju bolju detekciju rizika od sudara.
ZNAČAJKE MODELA RX

ZNAČAJKE TREĆE GENERACIJE SUSTAVA

Novi sustav za nadzor vozača Driver Monitor provjerava je li vozač umoran putem kamera postavljenih na kolo upravljača. Osim toga, sustav za proaktivnu pomoć pri vožnji Proactive Driving Assist, upotrebljava prednju kameru kako bi utvrdio pod kojim kutom je zavoj i prilagođava silu upravljanja prije ulaska u zavoj.
ZNAČAJKE MODELA RX

IZBJEGAVANJE NESREĆA

Poboljšani Lexusov sustav za zaštitu prije sudara omogućuje bolje izbjegavanje potencijalnih sudara i detektira razinu rizika od sudara s vozilima koja vam dolaze u susret ili s pješacima prilikom skretanja i na raskršćima.
ZNAČAJKE MODELA RX

SUSTAV ZA REGULACIJU SIGURNOSNOG RAZMAKA

Dinamični radarski regulator brzine detektira vozila ispred vas i drži vas na sigurnoj udaljenosti od njih. Brzo detektira usporavanje vozila ispred i, zajedno sa sustavom za zadržavanje u prometnom traku, bolje i prirodnije prati linije zavoja.
ZNAČAJKE MODELA RX

SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Poboljšani sustav za prepoznavanje prometnih znakova (RSA) prepoznaje prometne znakove i pruža informacije vozaču putem višefunkcijskog zaslona za prikaz informacija. Kad je povezan s dinamičnim radarskim regulatorom brzine, brzina automobila može se prilagoditi ograničenju brzine koje prepoznaje RSA.