1. New Cars

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 rezultat su laboratorijskih ispitivanja u skladu sa službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji

1/ Odaberite svoj motor
1/ Odaberite svoj motor

1 Opcije

1 Opcije

2/ Promjena modela
2/ Promjena modela

2 Opcije

2 Opcije

UPOZNAJTE RX L

Uživajte u fleksibilnosti tri reda sjedala u elegantnom RX L. Iznutra, ovaj Lexusov luksuzni SUV iz vrha konkurencije, nudi više prostora i praktičnosti, zahvaljujući električno pokretanom trećem redu sjedala koji, pomicanjem naprijed i natrag, stvara dodatni prostor za noge.

LUKSUZ U TRI REDA

Nudeći fleksibilnost prijevoza dvoje djece - ili dvoje odraslih na kraćim relacijama - sjedala u trećem redu u RX L sa 6 ili 7 sjedala je moguće električno pomicati iz drugog reda ili iz prtljažnika. Sjedala sada imaju hod od 93 mm čime se stvara više prostora za noge za putnike u trećem redu.

 

MAJSTORSTVO TAKUMI

Izuzetna posvećenost detaljima naših slavnih majstora je jasno uočljiva na RX L-u, primjerice u ultrapreciznom šivanju kože i „Takumi“ obradi materijala koji kabini daju ozračje suvremene elegancije i profinjenosti.

SIGURNOST

Za RX L zračne zavjese su prilagođene kako bi pružale bolju zaštitu putnicima u trećem redu. Lexus Safety System+ uključuje sustav predsudarne zaštite s opažanjem pješaka i biciklista; prepoznavanje prometnog traka koje vam pomaže da zadržite putanju; prilagodljiva duga svjetla BladeScan® AHS koja osvjetljavaju pješake i vozila noću; čitanje prometnih znakova koje prepoznaje prometne znakove te dinamički tempomat s radarom.

UZBUDLJIVE PERFORMANSE

Njegov pionirski Lexusov samopunjivi hibridni pogonski sustav inteligentno kombinira 3,5-litarski benzinski motor V6 s dva elektromotora, zahvaljujući čemu RX 450hL pruža iznimni užitak u vožnji, kud god krenuli.

MAŠTOVITA TEHNOLOGIJA

U RX L, velikim dodirnim zaslonom multimedije od 12,3 inča se upravlja još intuitivnije. Zaslon nudi jednostavan pristup aplikacijama na vašem pametnom telefonu putem Apple CarPlay i Android Auto.

GALERIJA MODELA RX L

Otkrijte jedinstveno radikalan i izazovan dizajn modela RX L namijenjen ljudima koji se žele istaknuti u gradskoj vrevi.