LEXUSOV HIBRID S AUTOMATSKIM PUNJENJEM

HIBRID ZA TVRTKE

Ekološki savjestan i ekonomski učinkovit uz posve novu definiciju luksuza. Službeni automobil koji postiže jednako izvrsne rezultate kao i vaša tvrtka, a bolja je alternativa dizelskom vozilu.

PAMETAN ODABIR

Iznimna ekonomičnost potrošnje goriva, visokotehnološki sustavi za pomoć vozaču kao i dizajn i umijeće izrade majstora Takumi nisu namijenjeni isključivo pojedincima. Kupovina Lexusovog hibrida s automatskim punjenjem, koji se odlikuje performansama i inovacijama tipičnima za Lexus, pametan su odabir za svaku tvrtku.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  HIBRID ZA TVRTKE

  UVIJEK SPREMNI NA SMANJENJE EMISIJA

  Lexusova hibridna vozila pametan su odabir ako želite smanjiti ugljični otisak svoje tvrtke. Naša inovativna tehnologija igra iznimno važnu ulogu u očuvanju okoliša, kako na lokalnoj tako i na globalnoj razini, jer smanjuje količinu štetnih emisija i time pridonosi čistijem zraku u vašem gradu.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  HIBRID ZA TVRTKE

  UVIJEK SPREMI NA FINANCIJSKU ISPLATIVOST

  Inovativna tehnologija Lexusovih hibrida i dokazana ekonomičnost potrošnje goriva pridonose smanjenju tekućih troškova i na taj način drže financije pod kontrolom.

  Biti vlasnikom Lexusovog hibridnog vozila s automatskim punjenjem jednako je kao biti vlasnikom vozila s jednom vrstom goriva – jednako je lako, ali ima i dodatne prednosti. Možete očekivati iznimnu pouzdanost tipičnu za Lexus, bez dodatnih troškova za održavanje i provjeru hibridnog pogona pri svakom servisu.

  Osim što je zaslužan za ekonomičnu potrošnju goriva, hibrid se može pozitivno odraziti i na financijske rezultate vaše tvrtke. U tri godine vožnje hibrida možete ostvariti uštede u pogledu poreznih olakšica i niže cijene osiguranja vozila.

  Odabir Lexusovog hibrida mogao bi biti odlična investicija za vašu tvrtku.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  HIBRID ZA TVRTKE

  UVIJEK SPREMNI ZA VOZNU UČINKOVITOST

  Dođite na cilj sa stilom. Naš dvojni izvor snage osigurava vam okretnu i pouzdanu snagu na cesti te udobnu vožnju na dužim relacijama.

  Uz ekonomičnu potrošnju goriva Lexusove serije hibridnih vozila s automatskim punjenjem kabine su tiše i postaju mirno utočište u kojemu se možete opustiti i usredotočiti – a sve su izrađene u skladu s visokim standardima umijeća izrade majstora Takumi.

  Bilo da se radi o vrlo važnom sastanku ili trebate o nečemu dobro promisliti, na svoje odredište stižete svježi i spremni.

UPOZNAJTE SERIJU VOZILA

Upoznajte čitavu seriju poslovnih Lexusovih hibridnih vozila s automatskim punjenjem, najširi izbor takvih modela među svim proizvođačima luksuznih vozila.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUSOV HIBRID

PROFINJENI LUKSUZ

Majstorsko umijeće izrade ne odražava se samo u završnoj obradi. Ono je suština našeg pristupa pri stvaranju apsolutne kvalitete. U svakoj proizvodnoj fazi, od oblikovanja elegantne šasije za visoke performanse do ručne izrade obloga i interijera, naši majstori Takumi spajaju tradicionalne tehnike i moderne tehnologije u svrhu stvaranja besprijekornog završnog proizvoda.

Naši inteligentni sigurnosni sustavi, Lexus Safety System+ i Lexus Safety System+ A, inovativna su i suvremena pomoć za vozača jer nadziru uvjete na cesti i predviđaju namjere vozača kako bi se postigla maksimalna kontrola, pouzdanost i udobnost za vrijeme vožnje.

Sigurnost za svakog rukovoditelja tvrtke ili upravitelja voznog parka.