LEXUSOV HIBRID S AUTOMATSKIM PUNJENJEM

PREDNOSTI

Lexusova tehnologija hibrida s automatskim punjenjem povoljnija je i za okoliš i za vaš džep. Uz krajnje učinkovitu potrošnju goriva i smanjenu emisiju, možete smanjiti i troškove održavanja i tekuće troškove.

ZELENIJI

Naši sustavi hibrida s automatskim punjenjem su ekološki prihvatljivi i smanjuju emisije štetnih plinova na jednu desetinu vrijednosti koju propisuje norma Euro 6 za dizelske motore objavljena 2014. godine.

Mnogu su gradovi i velegradi u Europskoj uniji uveli područja niske emisije štetnih plinova u okviru misije Unije da postane klimatski neutralna.

Vozilima s visokim emisijama ulaz u takva područja je zabranjen ili se naplaćuje. Za vozila s niskim emisijama poput Lexusovog hibrida s automatskim punjenjem ulaz je besplatan.


 

 
  2019 lexus hybrid benefits greener
 • 
 

 
  2019 lexus hybrid benefits lower costs

  PREDNOSTI

  NIŽI TROŠKOVI

  Hibridi s automatskim punjenjem u pravilu su isplativiji za kupnju, posjedovanje i održavanje od ekvivalentnog dizelskog modela.

  Niži troškovi održavanja

  Dugoročno je moguće ostvariti značajne uštede na održavanju s obzirom na to da hibridni sustav nema spojku, zupčasti remen, elektropokretač, alternator itd.

  Troškovi zamjenskih dijelova također su značajno smanjeni s obzirom na to da Lexusovi hibridi uzrokuju manje habanja i trošenja kočnih obloga i guma, što rezultira dodatnim uštedama.

  Kako biste od svog Lexusovog hibrida dobili maksimum, najbolje je da obavljate godišnje provjere hibridnog pogona. Provjera hibridnog pogona je besplatna kao dio svakog servisa Lexusovih vozila. Međutim, ako još nije vrijeme za servis, možete osigurati bezbrižnost provjerom samo hibridnog pogona.

JEDNOSTAVNIJA VOŽNJA

Lexusov hibrid s automatskim punjenjem znači da je bez utikača. Bez dizela. Bez kompromisa. Lexusove hibride nikada nećete morati priključiti na utičnicu - uvijek su spremni odvesti vas koliko god daleko je potrebno.


 

 
  2019 lexus hybrid benefits easier to run