PAMETNIJA ALTERNATIVA DIZELU

Lexusov hibrid s automatskim punjenjem besprijekorno kombinira benzinsku i električnu snagu. Lexusov hibrid s automatskim punjenjem puni se sam dok vozite. Bez priključivanja, bez dizela, bez kompromisa. Bilo da se radi o kompaktnom vozilu, terenskom crossoveru, limuzini ili sportskom kupeu visokih performansi, Lexusova ponuda hibrida s automatskim punjenjem prilagođava se vašim potrebama i stilu života. Uz stručnost bez premca i brojku od 1,3 milijuna prodanih vozila koja neprestano raste, luksuz hibrida pretvaramo u stvarnost.

LEXUSOV HIBRID S AUTOMATSKIM PUNJENJEM

Odaberite područje kako biste otkrili prednosti Lexusovog hibrida s automatskim punjenjem.

NAČIN RADA LEXUSOVOG HIBRIDA S AUTOMATSKIM PUNJENJEM

Optimalna kombinacija benzinske i električne snage.

IZVEDBA NA ZAHTJEV

Jamčimo da će ovaj hibridni pogonski sustav nadmašiti sva vaša očekivanja.

BEZ KOMPROMISA

Stil, prostranost i učinkovita snaga. Tko kaže da ne možete imati sve.

LEXUSOV HIBRID S AUTOMATSKIM PUNJENJEM

Stvaramo svijet u kojemu nema kompromisa. Kroz spoj mašte i učinkovitosti, Lexusovi hibridni motori bez iznimke osiguravaju performanse koje očekujete od pametnije alternative dizelu, a uz to su upotpunjeni luksuznom kvalitetom izrade majstora Takumi – sve to kako biste mogli bezbrižno uživati u vožnji. Lexusov hibrid: bez priključivanja, bez brige, bez kompromisa.


 

 
  2017 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUSOV HIBRID

NAJOMILJENIJI LUKSUZNI HIBRID NA SVIJETU

U ovome smo pioniri. Od 2004. godine električne motore i motore pogonjene gorivom spajamo u hibridnu tehnologiju te vam na temelju našeg iskustva donosimo inteligentnu učinkovitost i jamčimo vožnju kakvu očekujte od brenda Lexus.

Stalno pronalazimo nove načine kojima možemo oblikovati budućnost, a upravo zbog naše ljubavi prema inovacijama imamo najveći izbor hibridnih vozila među svim proizvođačima luksuznih vozila te smo do sada prodali više od milijun Lexusovih hibrida.

U nastavku otkrijte prednosti Lexusovih hibrida i provjerite zašto se već toliko vozača odlučilo na ovaj pametan odabir.

UPOZNAJTE SERIJU VOZILA

Od pametnog kompaktnog vozila, dinamične limuzine ili upečatljivog sportskog terenca – imamo veći izbor hibrida od svih drugih proizvođača luksuznih vozila. U nastavku pronađite Lexusov hibrid koji najbolje odgovara vašem stilu.

UPOZNAJTE LEXUSOV VIŠESTUPANJSKI HIBRID

U svijetu inovacija Lexus je istinski predvodnik. Stalnim preispitivanjem postojećih rješenja nastaju inovacije besprijekornih performansi. Rezultati govore sami za sebe, a ekskluzivno su predstavljeni u modelima LS 500h i LC 500h.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  HIBRIDNA INOVACIJA

  UVIJEK SPREMNI PREDVODITI

  S jedinstvenim višestupanjskim hibridnim sustavom – istinskom inovacijom na području hibridne tehnologije, koju je osmislio Lexus u duhu svoje inovativnosti – performanse hibrida podižemo na novu razinu.

  Brže promjene stupnjeva prijenosa, precizan nadzor, brze reakcije vozila i uzbudljive performanse 10-stupanjskog mjenjača standardne su značajke svih modela, a nastale su dodavanjem precizno ugođenog 4-stupanjskog mjenjača već postojećem mjenjaču izvrsnih radnih karakteristika.

  Rezultat su do sada nezabilježene performanse hibridnog sustava, udružene s jedinstvenim luksuzom, učinkovitošću i smanjenim utjecajem na okoliš, spremne na ispunjavanje svakog vašeg zahtjeva.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  HIBRIDNA SNAGA

  UVIJEK SPREMNI

  Sportski kupe LC 500h i vodeća limuzina u svojoj klasi LS 500h pogonjeni su pionirskom višestupanjskom hibridnom tehnologijom.

  Ova čista inovacija na području performansi jedinstvena je za Lexusove hibride i pruža vam snagu onda kada vam je potrebna za neusporedivo lako upravljanje i okretnost na cesti. Otkrijte poboljšani doživljaj i dopustite da vas iznenadimo.

VLASNIŠTVO HIBRIDA

Moj Lexus

Nagrađivana kvaliteta usluge koju uživaju vlasnici Lexusovih vozila ne zaobilazi ni hibridna vozila. Raznim pitanjima vezanima uz vlasništvo možete jednostavno upravljati putem portala Moj Lexus.

Moj Lexus

Usprkos naprednoj tehnologiji, o Lexusovim hibridima i dalje možete brinuti bez komplikacija. Cijena i zahtjevnost održavanja hibrida ne razlikuju se u odnosu na druga vozila.

Pouzdanost

Naši su hibridni sustavi jednako pouzdani kao i klasični izvori snage, a uz tehnologiju automatskog punjenja nikada se više ne morate bojati da će vas iznevjeriti prazna baterija.

Servisiranje

Servisiranje Lexusovog hibrida jednostavno je uz našu provjeru hibridnog pogona, koja je sastavni dio svakog standardnog servisa Lexusovih vozila.

Jamstvo

Vaša hibridna baterija pokrivena je jamstvom u trajanju od pet godina, a sa svakom provedenom provjerom hibridnog pogona jamstvo se produljuje za još jednu godinu.

Financiranje

Uživajte u ekonomičnim prednostima uz fleksibilne opcije financiranja hibridnih vozila, koje pruža tvrtka Lexus Financial Services.