UPOZNAJTE LEXUS

PERFORMANSE

Performanse su više od same brzine. Radi se o osjećaju stvarne povezanosti sa svojim vozilom, cestom i osjetilima. U Lexusu je naša misija da vam to priuštimo.

RAZVIJEN ZA UZBUĐENJE

Strast nas čini ljudima. Potiče nas da stvaramo nevjerojatne automobile. Iako naš postupak proizvodnje uključuje visoki stupanj tehnologije i potaknut je inovativnošću, pri dizajniranju, proizvodnji i testiranju modela u prvi plan ipak stavljamo osjetilno iskustvo i zadovoljstvo. Je li vam vozilo uzbudljivo, u svakom pogledu? Budi li emocije? Brojke i tehničke specifikacije itekako su važne, no ono što je Lexusu zaista važno je osjećaj koji svako pojedinačno vozilo budi u vama.

 •     lexus performance hub f philosophy

  PERFORMANSE

  FILOZOFIJA F

  Našoj posvećenosti užitku i osjetilnim iskustvima tijekom vožnje dali smo jednostavan naziv – filozofija F. Bez obzira na to koji Lexusov model odaberete, svi su proizvedeni na način da vam pruže čisto, instinktivno i radosno iskustvo.

 •     lexus performance hub lc 500

  PERFORMANSE

  SPORTSKI KUPE LC

  Model LC obilježava početak nove ere za Lexusova vozila, kao i za njihove vozače. Pogoni ga najsuvremeniji višestupanjski hibridni sustav, koji jamči sportsku i uzbudljivu vožnju.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  PERFORMANSE

  F SPORT

  Uzmite svoj omiljeni Lexusov model i dodajte mu sportske značajke. Oduševit će vas način na koji smo naše automobile F SPORT unaprijedili poboljšanim dizajnom izvana i iznutra, kao i suptilnim prilagođavanjem ovjesa.