1. Discover lexus
  2. Mark Levinson
ODABERITE
MARK LEVINSON ISKUSTVO -

POSLOVNA LIMUZINA LEXUS ES

Na najvećem audio-vizualnom događaju godine u hrvatskoj.

U Zagrebu se 16. i 17. listopada održava TOO LOUD FEST 2021. - najveći glazbeno-vizualni događaj u Hrvatskoj na kojem će svi ljubitelji dobrog zvuka imati priliku vidjeti i iskusiti poslovnu limuzinu Lexus ES Luxury.

Na festivalu koji se održava u hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb posjetitelji će imati prilike vidjeti 25 izlagača koji zastupaju više od 150 najpoznatijih audio i video brendova. Kao i na prijašnjim izdanjima TOO LOUD festivala i ove godine posjetitelje očekuju mnogobrojne domaće, europske i svjetske premijere, a među njima i prezentacija MARK LEVINSON CAR SOUND SYSTEM - jednog od najboljih auto audio sustava u svijetu.

Riječ je o audio sustavu kojeg čini 12-kanalno Mark Levinson pojačalo koje isporučuje ukupno 1800 W izlazne snage te čak 17 zvučnika u 7.1 surround konfiguraciji. A u skladu s Lexusovom filozofijom „Iskusite više“ ovaj vrhunski audio sustav ugrađen je upravo u u Lexus ES. Patentirana PurePlay tehnologija omogućava kreiranje ogromnog zvučnog polja unutar kabine automobila i pritom podjednako pruža zvučnu senzaciju za sve putnike bez obzira na kojem mjestu sjedili.

Dugogodišnje partnerstvo Marka Levinsona i Lexusa rođeno je iz naše zajedničke strasti prema vrhunskoj kvaliteti i pažnji prema detaljima – to je tehnološka i osjetilna kombinacija koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Lexus ES Luxury bit će izložen ispred hotela tijekom cijelog festivala, ali će se prezentacija audio sustava Mark Levinson održati samo u subotu, 16. listopada 2021. od 10 do 15 sati. Detalji o audio sustavu nalaze se na https://tooloud.co/too-loud-fest-2021-lexus-es-luxury-i-mark-levinson-car-audio-system/ .

VIŠE O LEXUS ES:
Već više od 30 godina limuzina Lexus ES oduševljava podjednako vozače i putnike svojim izuzetno tihim radom, profinjenošću i luksuzom. Predstavljen usporedo s prvim vršnim modelom limuzine, LS-om, 1989. godine, ES je ključni model u segmentu E premium, podjednako privlačeći privatne i poslovne vozače. Od početka prodaje do danas je prodano ukupno oko 2,75 milijuna vozila, a prodaje se u više od 80 zemalja.

Nastavljajući uspjeh modela iz 2018., novi ES nudi novu razinu dizajna, performansi i luksuza za poslovne limuzine. Vlasnici će otkriti novi razvojni korak dizajna poslovne limuzine koja sada donosi još suvremeniji izgled. Pogonjen 4. generacijom hibridne tehnologije Lexus Self-Charging Hybrid, novi ES 300h ima manju emisiju nego konvencionalni pogonski sklopovi. U unutrašnjosti, vozači će naići na majstorstvo visoke kvalitete, nove materijale/boje i novi dodirni zaslon multimedije od 12,3“, čije je korištenje intuitivnije, a njegov položaj je izmijenjen radi lakšeg upravljanja.

Vrhunsku sigurnosnu tehnologiju donose najnoviji Lexus Safety System+ i novi sustav prilagodljivih dugih svjetala BladeScan Adaptive High-Beam System AHS, još jedna svjetska premijera za Lexus. Kako bi osjećaj u vožnji držao korak s upečatljivim izgledom, poboljšan je stražnji ovjes kao i oblik papučice kočnice te - na modelima F SPORT - prilagodljivi promjenljivi ovjes (Adaptive Variable Suspension - AVS). Napravljen je korak više u udobnosti vožnje, kao i poboljšanje „linearnog odziva“ u skladu s mjerilima marke u pogledu dinamičkih performansi. Sve ovo dodatno osnažuje privlačnost modela ES 300h za poslovne i flotne kupce, zahvaljujući najnižim troškovima vlasništva u segmentu i 5% većem ostatku vrijednosti nakon 36 mjeseci, u usporedbi s konkurentima u segmentu E-premium limuzina.