1. Discover lexus
  2. 24 hour sunrise to sunrise
ODABERITE
LEXUS ORGANIZIRA 24-SATNO ISKUSTVO

„OD IZLASKA DO IZLASKA SUNCA“

Širom europe u proslavu potpuno novog Lexusa UX.

Nakon predstavljanja potpuno novog Lexusa UX ranije ove godine, Lexusovo 24-satno događanje označava uzbudljivo novo poglavlje u kojem gosti sudjeluju u jedinstvenom iskustvu u više zemalja sjedajući za upravljač Lexusa UX obavljajući testnu vožnju koja nije nalik niti jednoj drugoj.

Započevši i završivši nevjerojatnim izlaskom sunca, 24-satno iskustvo je bilo putovanje u kojem je svaka sekunda bila prilika za pronalaženje novog obzora, svaki zavoj je otkrivao nove poglede, a svaka lokacija je nudila jedinstvenost, sve za upravljačem potpuno novog Lexusa UX.

Od planinskih panorama u L’Aiguille du Midi u Chamonixu do užurbanog Milana, od izlaska sunca iznad jezera Léman do drevnog grada Candelo u Italiji, gosti su trebali prijeći preko 300 km kroz Švicarsku, Francusku i Italiju, s nepreglednim obzorima na svakom zavoju. Ovo putovanje je organizirano kako bi se prikazala srž Lexusa UX, kao što je njegova samopunjiva hibridna tehnologija i inovativni sigurnosni sustavi, pružajući istovremeno urbanim istraživačima okus luksuza.

U svojoj ulozi ambasadora Lexusa UX, te kako je prikazano u nedavnoj globalnog oglašivačkoj kampanji, urbana fotografkinja Elsa Bleda je postavila izložbu koja istražuje teme novih obzora i urbanih krajolika koja je prikazana u Milanu kao dio ovog događanja.