2017 lexus rc 300h hero

RC

PRAVI SPORTSKI KUPE

Ovaj je neodoljivi sportski kupe savršen spoj besprijekornih performansi i dizajna kupea i legendarne Lexusove elegancije.


 

 
  2018 lexus new rc promo

RC

NOVI RC

Novo lice RC kupea predstavlja jedinstvene oštre, ali profinjene značajke.

UPOZNAJTE RC

Sportski kupe uzbudljivih performansi upečatljivog i zadivljujućeg dizajna. Model RC moćnih i snažnih linija zahvaljujući kratkom osovinskom razmaku i čvrstoj šasiji omogućuje iznimnu upravljivost i dinamiku vožnje. Ovaj je iznimni kupe s četirima sjedalima dostupan sa snažnim benzinskim ili hibridnim motorom, pa ga možete konfigurirati u savršenom skladu sa svojim željama.


 

 
  2017 lexus rc 200t key features
 • Sportski položaj vožnje

  U niskom sportskom položaju vožnje zaista ćete osjetiti cestu, kao i reakciju automobila na najmanji pomak upravljača.

 • Fleksibilni prostor

  Praktično sklopivo stražnje sjedalo podijeljeno u omjeru 60:40 standardna je oprema modela RC. Model RC nudi praktičnost karavana, no zajedno s elegancijom i profinjenosti sportskog kupea. Sklapanjem stražnjih sjedala dobiva se prostor za prevoženje glomaznijih predmeta.

 • Sustav pametnog ulaska

  Kada se približite modelu RC s ključem u džepu, obje će kvake na vratima diskretno zasvijetliti u znak dobrodošlice, a kada ih dodirnete, vrata će se otključati. Lijepo su oblikovane i nemaju ključanicu te su prve kvake takve vrste na svijetu.

 • Grijani kožni upravljač

  Prekrasno izrađen kožni upravljač ima oslonce za prste i poprečni dio oblikovan tako da bude ugodan za držanje. Za još više udobnosti pri niskim temperaturama upravljač se može grijati.

 • Performanse i sigurnost

  Budući da je opremljen integriranim sustavom za nadzor dinamike vozila i snažnim ventiliranim disk kočnicama, novi model RC dizajniran je da vam pomogne izbjeći opasnost.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte RC u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

RC 300h Executive / Crna

DOŽIVITE RC

Kabina usmjerena na vozača, moćne linije i predivno izrađena unutrašnjost čine Lexus RC neodoljivim spojem zadivljujuće snage i čiste elegancije. Ako je ikada izrađen sportski kupe kojem jednostavno ne možete odoljeti, to je zasigurno naš model RC.

EXPERIENCE THE RC

Gore navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE