RC F

POTPUNO NOVI RC F

POBOLJŠANE PERFORMANSE I STILSKI IZGLED

RC F kupe 2019. predstavlja se u novom ruhu uz niz poboljšanja koja su dizajnirana kako bi se unaprijedile performanse i osvježio prepoznatljivi stilski izgled vozila. RC F nadopunjava potpuno nov ograničen model Track koji pruža luksuz na cesti i ozbiljne performanse na trkaćoj stazi. Lexus RC F 2020 i model RC F Track započet će se proizvoditi u ožujku 2019. Cijene će biti objavljene oko datuma početka prodaje.

 • 2019 lexus rcf article12

  LEXUS RC F

  REDIZAJNIRAN STILSKI IZGLED

  Naslagana LED svjetla s ugrađenim dnevnim svjetlima, stražnji difuzer u boji karoserije, unaprijeđeni oblik rešetke i nova integrirana stražnja svjetla daju modelu RC F čišći izgled s oštrijim linijama.

 • 2019 lexus rcf article09

  LEXUS RC F

  POBOLJŠANE PERFORMANSE

  Težina je smanjena, ali su i dalje očuvane profinjenost i čvrstoća kupea. RC je opremljen elektroničkim uređajem za upravljanje pokretanjem kao standardnim uređajem omogućavajući vozačima da postignu ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 4,5 sekundi.

  Posebno dizajnirane gume Michelin Pilot Sport 4S smanjuju podupravljanje, poboljšavaju cjelokupno bočno prianjanje i povećavaju dugotrajnost u ekstremnim uvjetima.

  Uvođenjem aluminijskih nosača, šupljih osovina, usisnih razdjelnika i manjeg kompresora klima uređaja smanjena je težina.

 • 2019 lexus rcf article04

  LEXUS RC F

  MODEL TRACK

  Prepoznatljiva aerodinamika modela Track omogućuje bolje prianjanje i preciznije upravljanje. Uz lakše kotače, ugljične keramičke kočne diskove i čeljusti, model Track odlikuje se znatnim smanjenjem neovješene težine od 25 kg samo u prednjem dijelu vozila.

  Unutrašnjost u crvenoj koži standard je uz naglašena sjedala Alcantara i rub od crvenih ugljičnih vlakana. Vozilo je dostupno u dvije boje vanjskog dijela: ultra bijeloj i ekskluzivnoj mat sivoj Nebula.