POTPUNO NOVI LEXUS ES

VOŽNJA UZ INTUICIJU

Kad čovjek i tehnologija surađuju događaju se čudesne stvari. Zato je scenarij za TV reklamu za novi Lexus ES, automobil koji predviđa vozačeve naredbe, u potpunosti napisala umjetna inteligencija, a reklamu je snimio nagrađivani redatelj.

ČOVJEK I STROJ

Film dinamično prikazuje moćnu tehnologiju i dizajn koji novi Lexus ES čine najintuitivnijim modelom dosad.

 • VOŽNJA UZ INTUICIJU

  DIZAJNIRAN DA REAGIRA

  Zbog inovativne šasije novi Lexus ES iznimno je lako voziti. Tehnološki napredne značajke podupiru vaše odluke, omogućujući vam udobnu predvidljivost zajedno s osjećajem brze reakcije na svaki pokret. Osim toga, Pomoćnik za praćenje traka podupire vašu intuiciju pridržavajući se voznog traka u gužvama i pri niskim brzinama.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  VOŽNJA UZ INTUICIJU

  DIZAJNIRAN ZA ZAŠTITU

  Novi ES opremljen je sigurnosnim sustavom Lexus Safety System+. Sustav je tako osmišljen da podupire vozačevu svjesnost situacije te donošenje odluka i upravljanje automobilom pri raznim brzinama i u raznim uvjetima. Tehnologija u modelu ES reagira na vaše poteze i nadopunjava ih, čime pomaže spriječiti sudare prije nego što se dogode.

  Posjetite centar za sigurnost Lexus Safety Hub

    2019 lexus es background desktop 1920

PRVI KREATIVNI DUO ČOVJEKA I UMJETNE INTELIGENCIJE

Velike količine podataka i istraživanja uložene su u umjetnu inteligenciju koja je izradila scenarij za TV reklamu. Nakon što je scenarij napisan, dobio ga je nagrađivani redatelj Kevin MacDonald kako bi oživio priču. Rad na scenariju koji je napisala umjetna inteligencija pomaknuo je granice onoga što su svi uključeni u rad smatrali mogućim.

    2019 lexus es background desktop 1920