2019 lexus es hybrid hero

NOVI MODEL ES

PRIPREMITE SE ZA HRABAR NOVI IZGLED

Uživajte u jedinstvenom iskustvu s kvantnim pomakom u dizajnu, luksuzu, užitku u vožnji i inovativnoj tehnologiji.

PRIPREMITE SE ZA HRABAR NOVI IZGLED

Smion i provokativan, uzbudljivi Lexus ES razbija predrasude o poslovnim limuzinama. Zahvaljujući hrabrom novom pristupu dizajnu, učinili smo ga nižim, širim i elegantnijim. Kombinacijom predivne siluete slične coupeu s prostranstvom i profinjenošću vodeće limuzine, model ES pruža eleganciju i udobnost u izuzetnom vozilu.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Radikalno novi dizajn

  Zahvaljujući šasiji, model ES se odlikuje elegantnim profilom, širinom i niskim težištem. Osim toga i unatoč svojoj elegantnoj liniji krova svojstvenoj za coupe, naša poslovna limuzina pruža mnogo prostora za noge i prostora za putnike.

 • Hibridni sustav 4. generacije

  Ovaj zadivljujući hibrid s automatskim punjenjem u gradu će se često prebacivati na način rada električnog vozila, bez ikakvih emisija.

 • Kabina skrojena prema potrebama vozača

  Projicirani zaslon u boji omogućuje vozačima da se usredotoče na vožnju. Prekidač za odabir načina vožnje postavljen je pored okvira poklopca brojača pa se njime lako rukuje bez potrebe za mijenjanjem položaja vožnje. Položaj za vožnju smanjuje umor i pruža izvrstan osjećaj podrške.

 • Novi prostor kabine

  Napredna tehnologija sučelja HMI (sučelje čovjek – stroj) kombinirana je s estetskim dizajnom koji nudi intuitivno i jednostavno rukovanje, povezane zaslone s osjećajem dubine i personalizaciju koja odgovara individualnim željama.

 • Dizajn nadahnut Hadorijem

  Naši vrhunski majstori Takumi nadgledaju izradu svakog iznimnog detalja, od šavova na sjedalima do oštrog i zavodljivog obruba aluminijske kabine F, nadahnutog ljepotom poliranog japanskog mača Hadori.

 • Vrhunska sigurnost

  Kako bi se predvidjeli uvjeti vožnje, model ES je opremljen najnovijim sigurnosnim sustavom Lexus Safety System + koji uključuje prepoznavanje pješaka noću, prepoznavanje bicikala, pomoć pri praćenju voznog traka i dvostupanjski sustav za prilagođavanje svjetlosnog snopa dugih svjetala.

 • Dinamični radarski tempomat

  Nudeći integraciju maksimalne brzine i sustava za prepoznavanje prometnih znakova, dinamični radarski tempomat pomaže vozaču da održava sigurnu udaljenost od vozila ispred. Ako je cesta ispred prazna, model ES automatski ubrzava na unaprijed namještenu brzinu vožnje.

Next steps

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE