NOVI MODEL ES

PRIPREMITE SE ZA HRABAR NOVI IZGLED

Uživajte u jedinstvenom iskustvu s kvantnim pomakom u dizajnu, luksuzu, užitku u vožnji i inovativnoj tehnologiji.

PRIPREMITE SE ZA HRABAR NOVI IZGLED

Smion i provokativan, uzbudljivi Lexus ES razbija predrasude o poslovnim limuzinama. Zahvaljujući hrabrom novom pristupu dizajnu, učinili smo ga nižim, širim i elegantnijim. Kombinacijom predivne siluete slične coupeu s prostranstvom i profinjenošću vodeće limuzine, model ES pruža eleganciju i udobnost u izuzetnom vozilu.

 • 
 

 
  2019 lexus es hybrid key features
  • Radikalno novi dizajn

   Zahvaljujući šasiji, model ES se odlikuje elegantnim profilom, širinom i niskim težištem. Osim toga i unatoč svojoj elegantnoj liniji krova svojstvenoj za coupe, naša poslovna limuzina pruža mnogo prostora za noge i prostora za putnike.

  • Hibridni sustav 4. generacije

   Ovaj zadivljujući hibrid s automatskim punjenjem u gradu će se često prebacivati na način rada električnog vozila, bez ikakvih emisija.

  • Kabina skrojena prema potrebama vozača

   Projicirani zaslon u boji omogućuje vozačima da se usredotoče na vožnju. Prekidač za odabir načina vožnje postavljen je pored okvira poklopca brojača pa se njime lako rukuje bez potrebe za mijenjanjem položaja vožnje. Položaj za vožnju smanjuje umor i pruža izvrstan osjećaj podrške.

  • Novi prostor kabine

   Napredna tehnologija sučelja HMI (sučelje čovjek – stroj) kombinirana je s estetskim dizajnom koji nudi intuitivno i jednostavno rukovanje, povezane zaslone s osjećajem dubine i personalizaciju koja odgovara individualnim željama.

  • Vrhunska sigurnost

   Kako bi se predvidjeli uvjeti vožnje, model ES je opremljen najnovijim sigurnosnim sustavom Lexus Safety System + koji uključuje prepoznavanje pješaka noću, prepoznavanje bicikala, pomoć pri praćenju voznog traka i dvostupanjski sustav za prilagođavanje svjetlosnog snopa dugih svjetala.

  • 5 star safety

   Kamo god vozite novi Lexus ES, dovoljno je imati na umu da vozite najsigurniju premium limuzinu koju je Euro NCAP ikad testirao. Nakon dobivanja prestižne ocjene od 5 zvjezdica Euro NCAP je vozilu ES dodijelio nagradu za najboljeg u klasi u kategoriji velikog obiteljskog vozila te hibridna i električna vozila u 2018. Najnoviji sigurnosni sustav Lexus Safety System + sastoji se od napredne tehnologije koja pomaže spriječiti tri najčešće vrste prometne nesreće: sudare sa stražnje strane, izlazak iz vozne trake i sudare koji uključuju pješake.

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE