2019 lexus ct 200h sport hero

HIBRIDNI MODEL CT S AUTOMATSKIM PUNJENJEM

RECITE DA GRADU

Dinamični luksuzni kompaktni hibrid s pet vrata savršen je za život u gradu.

UPOZNAJTE CT

Osvježili smo ovaj kompaktni model s pet vrata za nadolazeću 2018. godinu te napravili spoj profinjenog urbanog dizajna, jedinstvenog Lexusovog umijeća izrade i najnaprednijih tehnologija. Upoznajte ovu iznimnu vrstu luksuza s profinjeno obrađenom kožom, prekrasnim umecima od poliranog drveta i savršenim lakom. Model CT 200h omogućava izniman komfor pri vožnji i daje učinkovite performanse hibridnog pogona. U gotovo bešumnom načinu rada EV (Electric Vehicle – električno vozilo) ovaj model ne troši benzin, ne ispušta ispušne plinove i, s obzirom da se radi o Lexusovom hibridu s automatskim punjenjem, nema potrebe za spajanjem na struju u svrhu punjenja.

 • 
 

 
  2018 lexus ct 200h my18 key features
  • Tehnologija potpuno hibridnog pogona

   Upotrebljavajući inovativnu tehnologiju, Lexusov model CT kombinira pogon na benzin i struju kako bi omogućio udobnu i dinamičnu vožnju te smanjio emisije i potrošnju goriva. S Lexusovim hibridnim pogonom s automatskim punjenjem, vaše je vozilo uvijek napunjeno i spremno za polazak.

  • Osvježeni hrabri dizajn

   Model CT 200h privlačit će zadivljene poglede u gradu svojom jedinstvenom prednjom rešetkom, LED svjetlima i dinamičnim dizajnom stražnjeg dijela. Personalizirajte izgled svoj automobila prekrasnim novim bojama i unutrašnjosti izvedenom u dvije nijanse.

  • Dobrodošlica u duhu tradicije omotenashi

   Od niza svjetala koja vas profinjeno pozdravljaju pri dolasku do personaliziranog izgleda unutrašnjosti, u modelu CT dočekat će vas dobrodošlica u duhu japanske gostoljubivosti nazvane „omotenashi”. Zahvaljujući iznimnom umijeću izrade osjećat ćete se ugodno kao kod kuće.

  • Umijeće izrade majstora Takumi

   Proizvodnju svakog pojedinog automobila modela CT 200h nadziru majstori Takumi koji osiguravaju da svaki CT zadovoljava naše nagrađivane standarde kvalitete. Ovi se majstori koriste svojom spretnošću i umijećem stečenim kroz desetljeća iskustva kako bi postigli jedinstvenu završnu obradu i precizna tehnološka rješenja.

  • Izgled modela F SPORT

   Tražite izraženiji sportski izgled? Model CT 200h F SPORT ima vrlo hrabar dizajn vretenaste rešetke, kotače od lakog metala od 17 inča karakteristične za model F SPORT te još mnoge druge ekskluzivne stilističke dodatke. Njegov dinamičan izgled nadahnut je našim najuzbudljivijim sportskim modelima.

DOŽIVITE CT

Jedinstveni model CT 200h istinski je luksuzno kompaktno vozilo pogonjeno najnaprednijom hibridnom tehnologijom s automatskim punjenjem na svijetu. Postiže savršenu ravnotežu kvalitete, udobnosti ručne obrade i iznimno ekonomičnu potrošnju goriva, sve sažeto u vozilo s pet vrata.

DOŽIVITE CT

Prethodno navedeni model nije reprezentativan za ponudu.

ISTRAŽITE IZBOR BOJA

Dizajnirajte CT u skladu sa svojim zahtjevima, poigrajte se s izborom boja ili nastavite dalje kako biste istražili značajke i galeriju.

Dodirnite automobil da biste zakretali

CT 200h Luxury / Crna

DRUGI MODELI NAŠE SERIJE